Home Fotografier Et fotografi ramte min inbox

Et fotografi ramte min inbox

written by Nicolai Klingenberg 17. januar 2014
Pin It

Som du måske husker, så efterlyste jeg gode fotografier for et par dage siden. Måske en uge. Nuvel. Det er ikke væltet ind med fotografier, men nogle er der kommet. Blandt andet dagens skud, som er intet mindre end enestående. Det er ikke mig, der har skudt fotoet, så derfor er det helt i orden at skamrose. Har du noget lignende? Eller noget helt anderledes? Del det hjertens gerne på nk@my-pleasure.dk – og nu til det indsendte materiale…

Du får den i fuld størrelse længere nede

Du får den i fuld størrelse længere nede

Fotografen knytter sendte følgende ord med:
– Skal der knyttes en tekst til, så er vi i den nørdede / artsy ende her. Når man nu har læst forstkandidat, ja så har man jo helt naturligt en forkærlig for cellulose (a.k.a. træer). Særligt kan jeg ikke lade være med at tænke på, at nogle af de her træer har stået i flere tusind år før naturen beslutter sig for, at det er tid til fornyelse – i de her tilfælde via lyn og ild – meget dramatisk…

Ganske enkelt smukt. Tak for bidraget.

Ganske enkelt smukt. Tak for bidraget.

Nu kan du godt komme til tasterne – og til dine mappe med fotografier. Send et eller flere fotos til nk@my-pleasure.dk – så er du virkelig rar.

Stikord? Så gerne.
Ferie, fest, mad, kunst, natur, kærlighed, musik, materialisme, cash, udsigt, lir, klæder, liv, læder, vintage, patina, venner, familie, design, nat, morgen.

Del venligst indlægget, så er du rar – og så kommer der flere gode historier i spil.

My Pleasure er også her

Pin It

You may also like