Home Ure Flere wristshots fra verdens bedste læsere

Flere wristshots fra verdens bedste læsere

by Nicolai Klingenberg

Det er blevet tid til at se nærmere på endnu en omgang ure. Der er ure med quartzværker, andre med mekaniske værker, nogle har rem og andre lænke. Der er sågar guld i spil, men fælles for alle er, at de sidder på håndleddet af ur-glade læsere. Tak for bidragene – og send endelig flere wristshots. E-post er åben på nk@my-pleasure.dk

Anders Madsen med en Les Deux klokke

Anders Madsen med en Les Deux klokke

Vi tager direkte videre på jagt!

Bjarke P med jagtekvipering og Omega

Bjarke P med jagtekvipering og Omega

Og videre til en vintage Omega i guld…

Jan Louis dog uden håndled, men med et Omega Constellation i 18 karat guld

Jan Louis dog uden håndled, men med et Omega Constellation i 18 karat guld

Vi springer fluks videre til en moderne sag.

Jan Louis med et Pebble watch

Jan Louis med et Pebble watch

Og en datoløs klassiker.

John K med en klassiker fra Rolex

John K med en klassiker fra Rolex

GMT Master med masser af patina!

Jon med en svært lækker og patineret Rolex GMT

Jon med en svært lækker og patineret Rolex GMT

Fra guld til grønne skove om man vil. Eller en superhelt.

Marc H med en "Hulk"

Marc H med en “Hulk”

Mere guld – i selskab med værktøj, lekture og læderrem.

Mourad med vintage guldklokke fra Rolex

Mourad med vintage guldklokke fra Rolex

Classy ‘n’ dressy!

Girard-Perregaux siddende på Nicolai Olesen

Girard-Perregaux siddende på Nicolai Olesen

Casio og sunshine.

Peter J og høj sol

Peter J og høj sol

Oris med gang reserve

Søren N og en god klods fra Oris

Søren N og en god klods fra Oris

Og afslutningsvis en omgang Panerai.

Søren N og en omgang Panerai

Søren N og en omgang Panerai

Dine skud er velkomne på nk@my-pleasure.dk

Følg med på Facebook her

You may also like

1 comment

Faurschou 4. januar 2014 - 10:19

Min favorit blandt de viste ure er uden tvivl Rolex-GMT fra 70’erne. Nipple dial, jubilee lænke og gult guld – det er en lækker “pakke”.

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk