Home EkviperingKluns Rejsen fortsætter – NN07 drog til Kenya

Rejsen fortsætter – NN07 drog til Kenya

by Nicolai Klingenberg

Sidste stop med NN07 hed Island. Det er lidt tid siden, men rejsen fortsatte kort tid efter hjemkomsten fra den golde ø. Hvortil? Til Afrika. Nærmere bestemt Kenya og landsbyen Wangala. Missionen: At forevige Der er skabt en intet mindre end fantastisk film fra turen, og den film – samt en række af de kommende klude – får du i dagens indlæg. Du får faktisk også et par ord fra en af de svenske gutter, der rejse med derned.

Det tegner godt, hvis du spørger mig...

Det tegner godt, hvis du spørger mig…

Vi begynder i en travl, smudsig by med halv-kaotisk stemning, dyttende biler og halvløbende folk. Vi skal nemlig ud, hvor kragerne og elefanterne vender. Vi skal besøge en landsby, hvor stress, jag og støv er erstattet af smukke farver, ro og glade mennesker. Nok ord fra mig. Læn dig tilbage, nyd filmen og mærk varmen.

Jeg vil undlade at skamrose klæder og kampagne, da jeg selv hjælper firmaet med diverse kommunikationsopgaver. Til gengæld står jeg ved min begejstring for både brand og folkene i “huset”.

Solnedgang og højt-hoppende good guys Safari inspiration.

Solnedgang og højt-hoppende good guys Safari inspiration.


Et par hurtige spørgsmål – og svar – til en af de medrejsende

What surprised you the most about the destination?
– The most surprisingly is how amazing the scenery is. There are actually elephants righ besides the highway, there are giraffes for breakfast when you walk out the door. And also the pace. As a Swede, you expect people show up at 3 PM if you decided too. But nope. They just say: Pole, pole. Easy, easy. It will take the time it takes. So you learn how to wait. And sit down, and do nothing.

And the most surprising stuff about the cool people?
– The most, maybe not surprising, but fantastic about the people, is the kindness, the happiness and warmth we were met by. Everything from our driver and guide, to the Maasais. They were openhearted and warm. Welcoming and absolutely fantastic people. The songs, the laughter and the simplicity of their way of treating other people with respect.

A must see in the area?
– You must see Tsavo East National Park. And of course, make a visit to the village of Wangala. Stay at Lion Hill Lodge and enjoy the view over the park every breakfast.

Sulten efter NN07 klude fra den nuværende kollektion? Så tryk her

Følg My Pleasure her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk