Home Medier med mere The Wolf of Wall Street – cool cash og skandaløse udskejelser

The Wolf of Wall Street – cool cash og skandaløse udskejelser

written by Nicolai Klingenberg 6. januar 2014
Pin It

Vi skal se nærmere på en film i dag. Eller en trailer for en film, der har premiere lige straks. Jaså, tænker du måske og tænker sågar: Det skulle da vel ikke være The Wolf of Wall Street, som findes i banneret på din hjemmeside? Jo faktisk. Jeg havde intet set eller hørt til filmen, før jeg så banneret, og da jeg så nærmere, blev jeg begejstret. Banneret virkede altså. På mig. Og da jeg føler, jeg er i samme båd med mange læsere, slår jeg hermed et slag for filmen.

Jordan Belfort, spillet af Leonardo DiCaprio, har gjort det ganske udmærket. Men det stikker helt af...

Jordan Belfort, spillet af Leonardo DiCaprio, har gjort det ganske udmærket. Men det stikker helt af…

Filmen foregår i 80’erne og 90’erne, hvorfor der nemt kan forventes store mobiltelefoner, dobbeltradede jakkesæt og en karriere på Wall Street, der kammer over. Der tjenes mange penge, der festes, knaldes og tages stoffer til den store platinmedalje.

Og så skal det nævnes, at det ikke altid foregår på lovlig vis....

Og så skal det nævnes, at det ikke altid foregår på lovlig vis….

Er du parat til en alle tiders trailer? Super. Så se her.

Filmen har premiere torsdag den 9. januar, og jeg håber, du er blevet inspireret til at se mere til Leonardo og co.

Hold dig opdateret på filmen her

Følg My Pleasures udskejelser på Facebook her

Pin It

You may also like