Home Kort - men godt Velkommen til 2014

Velkommen til 2014

by Nicolai Klingenberg

Det er længe siden, du sidst har læst noget herinde. Faktisk var det sidste år. Nå. Ikke mere onkel morfar humor. Fotoet herunder er netop taget – det er den 31. januar, klokken er 17.01, og gæsterne er på trapperne. Eller nærmer sig i hvert fald trapperne. Når du læser disse ord, er det med garanti år 2014. Jeg håber, at det nye år vil byde på alt det, du håber på. Og måske drømmer om.

Sikke en fest. Tror jeg. Det her er skudt før kalenderen viser 2014.

Sikke en fest. Tror jeg. Det her er skudt før kalenderen viser 2014.

På gensyn – sådan cirka 365 gange her i 2014.

 

Sus ind og vær med på Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk