Home Kort - men godt Camilla Stockfleth Olsen – kvinden bag JustChill taler ud

Camilla Stockfleth Olsen – kvinden bag JustChill taler ud

by Nicolai Klingenberg

Flosklen om at ønske sig flere timer i døgnet, kender du sikkert til. Måske ikke hver dag, men fra tid til anden. Der findes med garanti folk, som har langt mere travlt end du og jeg. Måske endda til sammen. Camilla Stockfleth Olsen står bag virksomheden JustChill, og hun formår at gøre hverdagen nemmere for travle folk. Både i jobregi og i hjemmet. Hvordan det hænger sammen, kan du læse her.

Kildevand, læsestof, temperaturzoner og plads til en medpassager, uden I sidder lårene af hinanden.

Snapshot fra en herlig køretur – noget JustChill og Camilla Stockfleth Olsen nemt kunne arrangere for travle folk.

Camilla – du blev selvstændig for nylig, men hvad er det, du har kastet dig ud i?
– Jeg har netop lanceret min virksomhed JustChill, og helt kort fortalt, hjælper jeg mine kunder med at få forretning, familie og fritid til at gå op i en helhed.
Som personlig assistent for mennesker, der gerne vil både karriere og familieliv, går jeg ind og tager over og tager mig af alle detaljerne – i arbejdstiden og i familielivet, hvis nødvendigt. Det giver ro og balance på begge fronter, når der ikke skal stresses over at skulle huske at bruge tid på bookning af forretningsrejser, private arrangementer og boller til børnehaven.

Og hvordan kom du på den idé?
– Jeg kender alt for godt den stressede situation, mange virksomhedsledere og familier står i, når man faktisk gerne vil have tid og overskud til både arbejde og børn – og hvor begge ting er lige vigtige. Derfor kombinerede jeg mine erfaringer med input fra min omverden og udviklede en service, der ikke hidtil er set i Danmark. Ud over en PA’s traditionelle arbejdsopgaver bl.a. kalenderstyring, gatekeeper, mødearrangør, events osv. skaber jeg sammenhæng mellem arbejdsliv og privatliv med fx gaveindkøb, overblik over private aftaler, håndtering af håndværkere, klargøring af sommerhuset i Danmark/udlandet eller Yachten i Cannes, koordinerer diverse Red-Carpet-indbydelser samt køber tøj osv. Og det er dér, den store forskel er, hvis man sammenligner en traditionel personlig assistent med den service, jeg og JustChill tilbyder.

En tilfældig topliste - spottet engang i New York...

Der bliver sørget for, at du står på listen…

Umiddelbart skulle man mene, at vi har mere tid i dag, nu hvor man kan handle online, arbejde skævt og så fremdeles. Er folk blevet dårligere til at administrere tiden?
Det er slet ikke alle, der er dårlige til at administrere deres tid, men i de fleste familier arbejder begge og dyrker både karriere, familie og vennerne på højt niveau – og der er desværre sjældent tid til at give begge sider nok opmærksomhed. En forretningsrejse kan jo ikke arrangeres ved udelukkende at booke en flybillet og en middag med vennerne kommer jo ikke i stand, blot fordi der er sendt en invitation.

Grænsen mellem arbejdstid og fritid udviskes. Vi holder videomøder med USA, sender mails og læser rapporter om aftenen – og vi skal hente rensetøj, have bilen til syn og til lægen mellem 9 og 17. Men bindeleddet mangler. 

Hvordan kunne tre konkrete, men vidt forskellige opgaver lyde?

 • Klargøre feriehuset og/eller båden, så alt er klar til ferie og afslapning, når familien kommer. Det indebærer fx kontakt til poolmand, havemand og rengøring. Der skal også købes ind og måske tilmed arrangeres besøg af venner eller familie i ferien.  Jeg klarer alle detaljer, så familien kan holde ferie, når de er på ferie.
 • Deltager ved møder – her kan opgaverne være alt fra at projektlede et seminar, fra invitationerne skal sendes, til arrangementet skal evalueres, til at tage referat et bestyrelsesmøde.
 • Arrangere events ned til mindste detalje for en virksomhed eller et privat event

Er du bindeledet mellem en virksomheds sekretær og en butler eller”¦?
Ja, der rammer du nok hovedet på sømmet. Jeg har 12 års erfaring som projektleder i reklame- og servicebranchen, og jeg er den perfekte personlige assistent. Jeg er effektiv og serviceminded, leverer kvalitet til tiden og opfylder alle de behov, der opstår i en travl hverdag. Jeg går ind og skaber sammenhæng mellem arbejdsliv og privatliv, så en direktør eller en chef på et højere niveau kan fokusere på dét, der giver mest værdi for ham eller hende: Forretningen og familien.

Kvinden bag det hele: Camilla Stockfleth Olsen fra Justchill.dk

Kvinden bag det hele: Camilla Stockfleth Olsen fra Justchill.dk

Hvordan lyder en drømmeopgave i din ordrebog?
– Den optimale opgave ville være at arbejde tæt sammen med en familie, der har en spændende virksomhed i vækst. Jeg vil kunne komme helt tæt på både virksomheden og familien og kunne se, at mit arbejde rent faktisk skaber både overskud og ro i både arbejds- og privatliv. Det er helt klart drømmejobbet for mig.

Kunne du finde på at lade dig hyre 100 % til én kunde/familie?
Ja absolut. Det er selve opgaven, der afgør, om det giver mening for både familie og mig. Men det er ingen hemmelighed, at det ”magiske” ved JustChill og det jeg tilbyder, er kombinationen af arbejdsdag og hverdag. Jeg er den lim, der binder det hele sammen.

Hvordan ser du gerne, at din virksomhed udvikler sig?
– Jeg startede i virkelighede blot med at identificere en niche i markedet. Et sted, hvor jeg kunne se, at jeg med mine kompetencer kunne gøre livet nemmere for mange mennesker. Det skulle blot være sådan, at jeg kunne leve af det, for jeg brænder for det. Ikke desto mindre kan jeg mærke på efterspørgslen, at hvis de fortsætter i den hastighed, så er der helt klart udvidelsesmuligheder. Jeg håber på det, for jeg tror virkelig på, at mit tilbud kan gøre en stor forskel.

Et par gode tips til at få styr på døgnets timer, som alle kan bruge?

 • Hav styr på din kalender og planlæg din tid nøje – og så langt ud i fremtiden, som du kan
 • Skriv alt ned, også det du synes er mindre vigtigt – det er ofte det, du glemmer
 • Brug dit netværk – de kan hjælpe dig, og det sparer tid

  Der skrives flittigt.

  Skriv det hele ned…

Tre hurtige til Camilla:

Hvor og med hvem har du sidst spist en mindeværdig middag?
– Det var med min mand sidste år, hvor vi fejrede vores 5 års bryllupsdag i Paris og spiste på Hotel Le Bristol Paris. Her mødte vi intet mindre end Victoria og hr. hot Beckham!

Hvilken opgave i dit liv så du helst ”œudliciteret”?
– Stryge skjorter!

Hvad byder resten af din vinter på?
– Forhåbentlig bliver der tid til en ferie til USA med min egen familie.

Camillas ”œto do liste” feb./marts 2014

 • Holde foredrag om min vej til selvstændighed på Skodsborg Kur & Spa, for en udvalgt skare indbudte.
 • Arbejde som fast PA, 24 timer om ugen, for privat familie med virksomhed
 • Diverse tøjindkøb for kunde
 • Arrangere større middagsarrangement med et touch hos privat familie
 • Arbejde som PA for større virksomhed pga. sygemelding
 • Arrangere personale sommerfest for virksomhed
 • Bestille koncertbilletter for en virksomhed
 • Være referent ved møde, for større amerikansk bank, der afholdes på dansk hotel
 • Arrangere ferieophold i længere periode i udlandet for privat familie
 • Passe hund i længere ferieperiode for privat

Er Camilla lige den, du står og mangler? Så kontakt hende på www.justchill.dk eller på telefon 25 47 67 78.

My Pleasure er på Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk