Home PindemadderBobler Moët & Chandon slår et slag for romantikken – og en tre'er

Moët & Chandon slår et slag for romantikken – og en tre'er

by Nicolai Klingenberg

Hurra det er Valentine’s Day. Sådan har det ikke lydt fra min mund i dag. Men dagen er efterhånden ikke til at komme udenom. Blomster, bamser og halv-kvalm chokolade i hjerteform ryger nemt over disken for at forsøde tilværelsen hist og pist. Det er tanken, der tæller. Og champagnen. Moët & Chandon har netop lanceret en fiffig sag for at hylde romantikken.

Feminint, boblende og til herlige lejligheder. Eller bare en grå mandag. Og mænd må gerne drikke med.

Feminint, boblende og til herlige lejligheder. Eller bare en grå mandag. Og mænd må gerne drikke med.

Siden 1743 har Moët & Chandon skabt champagne – og jeg vil æde en gammel prop på, at de bliver ved længe endnu. Kærligheden har levet endnu længere, og i år blev året, hvor Moët & Chandon valgte at hylde kærligheden med en særlig Tie-for-Two kollektion. Den sorte sløjfe er ikke brugt tilfældigt, da den har været at finde på husets flasker siden 1886. med god sandsynlighed for, det hørmer lidt af “noget fint”, smoking og rød løber.

Jeg havde ikke tænkt på den detalje, før jeg læste om den...

Jeg havde ikke tænkt på den detalje, før jeg læste om den…

Alt handler dog ikke om gamle dage – vi skal faktisk også online. Og på Facebook. Her har man lavet et kampagnesite, hvor man kan vinde en tur til champagne for to. Det handler om at lave en egenfortolkning af den sorte sløjfe, men det kan du læse meget mere om her

Bum bum - et ledigt hul

Bum bum – et ledigt hul

Nu hedder den nye kreation godt nok Tie-for-Two, men jeg blev en anelse forvirret, da jeg erfarede, at der ikke var to pladser til glas. Men tre. Dermed blev jeg først fristet til at tro, at det var tiltænkt, at Valentine’s Day måske skulle boppes op med et tredje hjul – særligt når huset postulerer følgende: Moët & Chandon shares the magic of champagne with the world, offering a range of unique wines for every occasion, mood and palate. Den tredje plads er dog tiltænkt som et hul til champagneflasken. Officielt i hvert fald.

Således skal sættet arrangeres. Officielt.

Således skal sættet arrangeres. Officielt.

Indholdet i flasken er rosé – non vintage, og som den plejer at være. Og ja, der er tale om et merchandise stunt, men var jeg kvinde, var jeg med garanti blevet mere glad for denne sag end en bamse med favnen fuld af chokolade og en I love you ballon med heliumindhold.

Uden fod på glasset, men sløjfen klarer det fint

Uden fod på glasset, men sløjfen klarer det fint

Træt af dit vinterlook? Mød My Pleasure på Facebook

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk