Home PindemadderBobler Tak for kaffe – vind Nespresso kopper og bønner fra Etiopien

Tak for kaffe – vind Nespresso kopper og bønner fra Etiopien

by Nicolai Klingenberg

Er der noget som en god kop kaffe? Absolut. Men det handler altså om kaffe i dag. Har du et apparatur, som mestrer Nespresso kapsler, så skal du læse videre. Hvorfor? Fordi du kan vinde en af to præmier, som begge indeholder lækkerier til talrige, gode omgange kaffeslabberas.

Det er sagerne her, der er på højkant...

Det er sagerne her, der er på højkant…

Nespresso har for vane at lancere kaffekapsler fra tid til anden, og det er netop sådan en lancering, der er på højkant i dag. Er der ikke mere? Jo, det kan du tro. Du kan også få fingrene i – og sætte læberne til – et af de to sæt limited edition Bukeela ka Etiophia Pixie lungo kopper, som er designet af 5.5 Designers for Nespresso. Kaffen hører i øvrigt til i Pure Origin Grand Cru serien er lavet på Arabica bønner, er en “lungo” (i folkemunde en stor/større kop) samt en styrke 3. Det lyder ikke af meget, men efter smagning får den tomlen op. Og den smager – sjovt nok – ikke som de andre.

Kaffe i karmen

Kaffe i karmen

Lad os gøre det nemt: Du skyder et foto af noget kafferelateret – en kop friskbrygget, en halv kop, en café en to-go-kaffe eller noget andet med relation til den famøse drik. Du sender fotoet til nk@my-pleasure.dk, skriver Nespresso i emnefeltet, og du kan deltage til og med søndag den 9. marts. I år. Der er to præmier i spil, som hver består af to kopper og fem kafferør med Bukeela ka Etiophia Lungo.

Jeg krydser fingre for dig...

Jeg krydser fingre for dig…

Snup en fiktiv og virtuel kop kaffe på My Pleasures Facebookside

 

You may also like

1 comment

nicolaiklingenberg 14. marts 2014 - 15:10

Stort tillykke til Henrik Graae Visse, der vandt med dette foto!

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk