Home Living Et par hævede nyheder til at sidde i fra Normann Copenhagen

Et par hævede nyheder til at sidde i fra Normann Copenhagen

by Nicolai Klingenberg

Svensken Jonas Wagell er i stald hos Normann Copenhagen, og har tidligere designet siddemøbler for biksen. Nu udvides sortimentet med nye enheder, og det handler ikke kun om design, men også om en reference til… brøddej!

Et hyggeligt miljø med to nyheder - lige til at sidde i.

Et hyggeligt miljø med to nyheder – lige til at sidde i.

Vi er ude i et stramt formsprog lyder det – og det er der noget om. Omend det ikke er helt skarpe linjer, så er designet i Swell kollektion fri for flæser og fluffyness. Designet er nordisk – ikke overraskende når designeren er svensk – men det er også blødt og eller nærmere buttet i sit udtryk.

En "hævet" detalje...

En “hævet” detalje…

– Jeg har altid været fascineret af minimalisme, men kan godt lide at tilføre produkterne varme og et personligt præg. Jeg har taget udgangspunkt i de æstetiske og praktiske egenskaber, jeg selv foretrækker i møbler til stuen, så på den måde afspejler Swell i høj grad min personlige smag og stil, lyder det fra Jonas Wagell.

XL sidestykke.

XL sidestykke.

Og så var der noget om en brøddej. Swell relaterer til en dej, der hæver, og det giver sådan set fin mening: Møblerne er en smule buttede eller hævede. Se bare på armene – eller armlænene. Normann Copenhagen lover – i presseskrivelsen – at den hævede frækkert byder på en fantastisk siddekomfort.

Til solisten

Til solisten

Til duoen

Til duoen

Du kan vælge mellem 21 melerede farver, hvis du har forelsket dig i det dejede møbel – og der findes både nedtonede og mere friske varer at vælge i mellem. Egentlig kunne jeg godt tænke mig at se Swell i læder – måske det er noget, der vil være at finde på “brødhylden” i fremtiden. Benene er i øvrigt udført i stål, og priserne begynder ved 12.000 kroner for en stol, 18.000 kroner for en to personers sofa og vil I sidde tre, koster en sofa 22.000 kroner.

Pang på? Jo da. Og der er mange flere farver at vælge i mellem

Pang på? Jo da. Og der er mange flere farver at vælge i mellem

Sæt dig ned med My Pleasure på Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk