Home Kort - men godt FRA LØRDAG TIL LØRDAG – LIDT OM UGEN DER GIK – DEL 146

FRA LØRDAG TIL LØRDAG – LIDT OM UGEN DER GIK – DEL 146

by Nicolai Klingenberg
Pin It

Jamen er det ikke…? Jo. Det er blevet søndag. Der skal kigges tilbage på de sidste syv gange 24 timer. Velkommen til ugen, der gik! Lad os begynde med noget spiseligt.

Årstids-æg

Årstids-æg

Vi rejste et par årtier tilbage. Desværre kom vi for sent, om man så må sige.

Den var desværre gået over...

Den var desværre gået over…

Jeg holdt en hund.

Øjne på stilke

Øjne på stilke

Er der noget som at finde en klæd-ud-kasse? Det skulle da lige være at tage den i brug.

Ta-daa.

Ta-daa.

Af og skal man ikke glemme at pointere ting. Dette gøres mere alvorligt ved at tage en finger i brug. Pegefingeren that is.

Vigtigfingre i spil - endda med skildpadde.

Vigtigfingre i spil – endda med skildpadde.

Der er ikke noget som at kunne lune sig på lidt varmt.

Mokkashot på Mercer

Mokkashot på Mercer

Nuvel. Det er forår.

Vand i sigte

Vand i sigte

En lille facaderens ville være på sin plads, tænker jeg.

Arkitekturskud

Arkitekturskud

Biksen hedder elliB, hvis man staver navnet bagfra.

Der var træf i Store Kongensgade

Der var træf i Store Kongensgade

En anden forårsbebuder? Jamen værsgo.

Jeg slap jernhesten fri

Jeg slap jernhesten fri

Måtterne skal vist støvsuges, men frem kom vi.

Vi trillede nordpå

Vi trillede nordpå

Vi lader fotoet herunder stå et øjeblik.

Coiffure skud og skæve ansigter? Tjek.

Coiffure skud og skæve ansigter? Tjek.

En pose godter kom til tredje.

Hotel C sendte en enorm hilsen

Hotel Chocolat sendte en enorm hilsen

Der blev set på kunst og kreative tiltag.

Statens Museum for Kunst inviterede til fredagsbar med Jorn-relateret bordfodbold

Statens Museum for Kunst inviterede til fredagsbar med Jorn-relateret bordfodbold

Vi tog et pitstop…

Vi nappede en omgang kød på spyd

En herlig omgang kød på spyd

Sus med på Facebook – det er gratis.

Pin It

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk