Home Grej & grooming Handcraftedcph og My Pleasure i pyntesyg alliance

Handcraftedcph og My Pleasure i pyntesyg alliance

written by Nicolai Klingenberg 9. marts 2014
Pin It

Husker du indlægget om HandcraftedCph? Hvis ikke, så kan jeg kort ridse op for dig, at det handlede om Anders Forup, der kreerer håndlavede smykker. Jeg faldt over ham på Instagram, og så tog den ene ting, den anden. Og nu har vi lavet et samarbejde.

Det er intet mindre end elegant, hvis du spørger mig. Og så er det lavet i hånden. I Danmark. Og af sølv.

Det er intet mindre end elegant, hvis du spørger mig. Og så er det lavet i hånden. I Danmark. Og af sølv.

Mandesmykker – bare ordet i sig selv – er og bliver et ømt emne. Derfor handler dette om en halskæde til mænd. Den er lavet af sølv og er monteret med et vedhæng – også i sølv – som er graveret med en butterfly. Dermed kan du få mulighed for at gå med butterfly hver evig eneste dag. Og du bestemmer selv, om den skal bæres synlig eller ikke. Når du smider din overdel til sommer, er der frit kig til bowtie’en, som jeg er sikker på vil klæde dig.

Således ser indholdet af dit - måske kommende - køb ud...

Således ser indholdet af dit – måske kommende – køb ud…

Idéen opstod, da jeg så Anders kunnen og gøren – og hans stilmæssige udtryk. Jeg var overbevist om, at han kunne kreere noget, jeg ville kunne lide. Og gå med. Kreationen ankom med posten, og jeg har fået med den lige siden. Dog har jeg fået oxideret sagen en smule, så den fremstår knapt så shiny og mere patineret. Det vil automatisk ske med tiden, men ønsker du en mere mørk udgave, siger du bare til.

Patineret og godt brugt.

Patineret og godt brugt.

Nå. Var det noget for dig? Det håber jeg. Sagen koster 999 kroner. Graveringer er lavet i hånden af Anders Forup, og jeg han kan sit kram. Længden – inklusiv vedhæng – er 37 centimeter, mens diameteren på vedhænget er 15 millimeter. Send en mail til nk@my-pleasure.dk, og så skubber jeg dig venligt videre i den rigtige retning.

Der var den igen. Hvis du har godt med mos på køleren, vil den fremstå diskret.

Der var den igen. Hvis du har godt med mos på køleren, vil den fremstå diskret.

Tak for interessen.

Vi bør ses på Facebook her

Pin It

You may also like