Home PindemadderBobler Invitation til herreaften på Restaurant Kjøbenhavn – tatar & champagne

Invitation til herreaften på Restaurant Kjøbenhavn – tatar & champagne

by Nicolai Klingenberg

Omsider er det blevet tid til at samles igen. Vi skal fejre forårets komme – og det med to elementer, som jeg sætter overordentlig stor pris på. Der er tale om tatar og champagne, og det hele går op i en højere enhed, eftersom arrangementet finder sted på Restaurant Kjøbenhavn. Sæt et kryds i kalderenden ved torsdag den 27. marts. Forvent fine priser. Og først til mølle.

Ligefremt buskab

Teksten kunne også lydt i stil med: Herreevent – kom ind. Der er bobler på køl og hjemmegjort tatar på menuen

Jeg har spist på beværtningen særdeles ofte, efter jeg opdagede den første gang for omtrent et år siden. I stedet for at rose stedet yderligere, vil jeg anbefale dig selv at slå vejen forbi, når vi holder get together for mænd. Var der noget med tatar og champagne? Det lover jeg.

Hyggeligt? Så absolut!

Hyggeligt? Så absolut!

Hermed agenda!

Hvornår?
*
Torsdag den 27. marts klokken 18
Hvor?
*
Hos Restaurant Kjøbenhavn på Dronningens Tværgade 10, 1302 København K
Pris?
*
270 kroner
Som dækker hvad?
*
Du får et glas Laurent-Perrier Ultra Brut, snacks i form af bl.a. ølpølser med dagens sylt, en flot portion tatar samt valgfri afrunding i form af enten ost eller en dessert
Hvad mere?
*
Du får mulighed for at købe Laurent-Perrier til flot pris efter det første glas, og senere åbner baren med gin & tonic i stort glas til lille pris. Er du til kaffe og cognac, så er det også en mulighed.
Jeg er solgt og vil med. Hvad nu?
*
Du sender en mail til nk@my-pleasure.dk med dit navn og det antal deltagere, I kommer. Herefter modtager du kontooplysninger til restauranten. Der er plads til 45 gæster, så skynd dig.

Uformel stemning, sublim betjening og udsigt til tatar og champagne.

Uformel stemning, sublim betjening og udsigt til tatar og champagne.

Det er vigtigt for mig at knytte en kommater til tataren, som er særdeles delikat. Forvent små tern af oksekød, som får selskab af en vinaigrette af blandt andet hasselnødder, sennep og honning. Det flotte, ferske kød er ligeledes pyntet med malt crumble, røget mayo, kapers bær, diverse krydderurter og feel good ad libitum. Vanligvis er tataren kun at finde som forret, men efter lidt forhandling frem og tilbage, er retten nu opgraderet til 150 %. Kjøbenhavnerstang er navnet på desserten, som byder på ananas, vaniljeis og hvid chokolade, mens osten faktisk består af flere.

Uha det bliver godt...

Uha det bliver godt…

Aftenens champagne kan du betrate som en raritet, da Laurent-Perrier Ultra Brut ikke er at finde i den danske handel. Forvent så godt som ingen tilsat sukker, frisk smag og nydelse ad libitum.

Så godt som sukkerfri

Så godt som sukkerfri

Send en mail til nk@my-pleasure.dk, så ses vi til en fortrinlig aften, hvor du skal være velkommen til at hive de pænere klude frem fra garderoben. Det vil i øvrigt være muligt at nyde tobak udenfor, og vi skyder en konkurrence af på aftenen.

Pause ved det gule bord

Måske det ikke bliver vejr til shorts, men hermed blot et sommerligt skud fra Kjøbenhavn…

Kan du ikke deltage? Så vær venlig at dele indlægget, så andre kan komme. Tak i øvrigt.

Sus med på Facebook her

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk