Home Ure Ugens ur – LONGINES – TWO TONE – AUTOMATIC – 1958

Ugens ur – LONGINES – TWO TONE – AUTOMATIC – 1958

written by Nicolai Klingenberg 26. marts 2014
Pin It

Jeg har truffet manden bag Wristchronology.com en del gange, og hver gang går møderne over tid. Det handler om ure. Tendenser. Priser. Og gisninger. Men det handler også om at tænke i forskellige former for samarbejde, og sidstnævnte er hermed en realitet.

Hvad er nu det? Det er gammelt Longines...

Hvad er nu det? Det er gammelt Longines…

Wristchronology.com er vintageure med talrige år på bagen. Og typisk ure, som du ikke lige ser hver dag. Det handler også typisk om rem frem for lænke, da vi tidsmæssigt befinder os i 1940’erne og 1950’erne – plus minus naturligvis.

Nå, hvad går løjerne så ud på? Det går ud på, at præsentere dig for nogle ure, som Wristchrnology har i “stalden” – men til priser, der for en kort stund ligger lidt under, hvad de er udbudt til. Altså: Rabat til dig, der er My Pleasure læser, og som er hurtig på den fiktive beslutningstagerknap.

Forvent garanti på uret, hvis du slår til...

Forvent garanti på uret, hvis du slår til…

Det første ur er et Longines fra 1958. Forvent inhouse værk af den automatisk slags, en diameter på 35 millimeter og en kasse af stål. Måske mindst lige så interessant? Uret er nyserviceret og sælges med to års garanti. Der er faktisk en uhyggelig (god) mængde historie om værket og uret, men det kan du selv bede om, hvis du har en interesse i uret. Du kan skrive til jth@wristchronology.com

Fristet? Jeg forstår.

Fristet? Jeg forstår.

Uret er pt. udbudt til 10.800 kroner, men tænker du “Det ur er lige mig, så jeg slår til”, så får du det for 8.600 kroner – tilbuddet gælder i syv dage.

Voila!

Voila!

I øvrigt var 1958 året, hvor Pizza Hut blev grundlagt, Grandmaster Flash bliver født og Sputnik 1 ryger ud af sin bane og styrter ned…

Nyd tiden med My Pleasure på Facebook her

Pin It

You may also like