Home Kluns Axel Personal Tailoring – design dit eget jakkesæt

Axel Personal Tailoring – design dit eget jakkesæt

written by Nicolai Klingenberg 13. april 2014
Pin It

Har du mod på en omgang ekvipering, der er helt efter dit eget hoved og din egen krop? Alle tiders. De gode gutter hos Axel står klar med målebånd og viden, så de kan få dig i et lækkert jakkesæt, som du helt og aldeles bestemmer udseendet af. Og det koster langt mindre, end du tror… Tag godt imod Axel Personal Tailoring.

Axel personal tailoring 1-2

Det er muligt, at du er på helt bar bund, og det er sådan set helt fint. Du kan også have et tydeligt billede af, hvordan dit sæt – eller flere – skal se ud. Uanset hvad står gutterne hos Axel parat med vejledning og inspiration. Og det obligatoriske målebånd. Prisen er et godt stykke under, hvad du skal give for et skræddersyet jakkesæt til gengæld lover de, at der ikke blevet gået på kompromis med kvaliteten.
Metervarerne kommer fra absolut gode steder og bliver brugt at brads som f.eks. Cerrutti, Loro Piana, Guabello, Reda og Angelico. Forvent et sortiment på omkring 250 forskellige metervarer, som løbende bliver udvidet.

Axel personal tailoring 3-2

 

Axel personal tailoring 4-2 Axel personal tailoring 5-2

Axel personal tailoring 6-2

Axel personal tailoring 7-2

Axel personal tailoring 8-2

Axel personal tailoring intro-2

Kunne du tænke dig at vide mere, så slå vejen forbi Axel, hvor du også kan hente “indlægget” her i trykt form.

Følg My Pleasure på Facebook

Pin It

You may also like