Home EkviperingKluns Axel Personal Tailoring – design dit eget jakkesæt

Axel Personal Tailoring – design dit eget jakkesæt

by Nicolai Klingenberg

Har du mod på en omgang ekvipering, der er helt efter dit eget hoved og din egen krop? Alle tiders. De gode gutter hos Axel står klar med målebånd og viden, så de kan få dig i et lækkert jakkesæt, som du helt og aldeles bestemmer udseendet af. Og det koster langt mindre, end du tror… Tag godt imod Axel Personal Tailoring.

Axel personal tailoring 1-2

Det er muligt, at du er på helt bar bund, og det er sådan set helt fint. Du kan også have et tydeligt billede af, hvordan dit sæt – eller flere – skal se ud. Uanset hvad står gutterne hos Axel parat med vejledning og inspiration. Og det obligatoriske målebånd. Prisen er et godt stykke under, hvad du skal give for et skræddersyet jakkesæt til gengæld lover de, at der ikke blevet gået på kompromis med kvaliteten.
Metervarerne kommer fra absolut gode steder og bliver brugt at brads som f.eks. Cerrutti, Loro Piana, Guabello, Reda og Angelico. Forvent et sortiment på omkring 250 forskellige metervarer, som løbende bliver udvidet.

Axel personal tailoring 3-2

 

Axel personal tailoring 4-2 Axel personal tailoring 5-2

Axel personal tailoring 6-2

Axel personal tailoring 7-2

Axel personal tailoring 8-2

Axel personal tailoring intro-2

Kunne du tænke dig at vide mere, så slå vejen forbi Axel, hvor du også kan hente “indlægget” her i trykt form.

Følg My Pleasure på Facebook

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk