Home Pindemadder Toldboden slår dørene op til en ny sæson

Toldboden slår dørene op til en ny sæson

by Nicolai Klingenberg

For en uge siden gik turen til Toldboden. Altså den, der ligger lige ud til vandet i København ved Løgismose, og hvor du så absolut skal huske at sætte P-skiven, hvis du kommer i bil. Beliggenhed og “indhold” er som sidste år: Absolut i orden. Kom med til et preview på Toldbodens brunch og løjer i dagens indlæg. I morgen – lørdag – kan du nemlig selv få brunch på samme matrikel.

Udendørsliv ultimo marts

Udendørsliv ultimo marts

Egentlig var jeg lidt rundt på gulvet, for jeg havde fået i hovedet, at der var noget nyt i vente. Det var der ikke. Og hvorfor skulle man egentlig ændre på noget, der fungerer? De tre gange, jeg nu har været på Restaurant Toldboden, har været en rigtig, fin oplevelse, men jeg må tilstå, at vaflerne denne gang ikke var helt lune, og at nogle har talt om, at stedet har været lidt for fyldt nogle gange.

Vafler og sorbet - og et lille tip ville være at lade plastflaskerne udgå til noget pænere, når nu alt andet er så fint

Vafler og sorbet – og et lille tip ville være at lade plastflaskerne udgå til noget pænere, når nu alt andet er så fint

Nå – vejret viste sig fra sin allermest charmerende side. Sol ad libitum og smuk, blå himmel. Dermed præsenterede matriklen sig fra en af sine smukkeste sider, og udeområdet var – på trods af stedet ikke var officielt åbent – fint besøgt. Kaffen var gratis til de forbipasserende, hvilket absolut blev vel modtaget, når folk trak forgæves i de låste døre.

Sikke en service!

Sikke en service!

Opskriften er nem. Find en plads, slå dig ned, grib en tallerken og fyld på. Sørg lige for at nyde det smukke træ, som du bænker dig ved.

Lidt efter tittede solen frem

Anno 2013 – men du skulle ikke snydes for møblementet.

Det skal absolut pointeres, at brunchen rummer mere end “det vanlige”. Udover de obligatoriske brunchpølser, en luftig røræg med masser af smag, brød og charcuterie, så får du også et lækkert udvalg fra nabomatriklen: Vandet. Forvent blandt andet rejer og laks. Ydermere? En friskpresset smoothie, kaffe ad libitum, hjemmelavede vafler med tilhørende sorbet af kernemælk, oste og jeg skal komme efter dig.

Fadlækkerier

Fadlækkerier

Smoothie. Smager fantastisk. Men jeg er ikke fan af navnet.

Smoothie. Smager fantastisk. Men jeg er ikke fan af navnet.

"Pålæg" - med masser af grønt

“Pålæg” – med masser af grønt

Selve bygningen og indretningen er en hyggelig saga for sig selv. Her er lunt, masser af lys fra de store, sprossede vinduespartier, musik fra højtalere og skilte med årtier på bagen. Udendørsområderne bliver snart en naturlig forlængelse af de indre, og konceptet Havnegrillen er snart en realitet, hvor du – uden reservation – kan poppe forbi og kaste dig over et og andet til både gane og mave.

Og en olietønde...

Og en olietønde…

Skilte og en gammel skude

Skilte og en gammel skude

Hvis du er brunchsulten, kan du lægge vejen forbi Toldbodens hjemmeside her, hvor en bordreservationen er nødvendig. Book dig ind her.

Osten kan du i øvrigt også gå ombord i

Osten kan du i øvrigt også gå ombord i

Få nyheder ad libitum hos My Pleasure på Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk