Home Ure Ugens ur – Omega 28.10 RA SC – Bumper – 1946

Ugens ur – Omega 28.10 RA SC – Bumper – 1946

by Nicolai Klingenberg

Vi skal se på en gammel støder – eller nærmere sagt en en ældre, flot “Bumper”. Uret er fra Omega, har relationer til de første Constellation modeller og er med garanti ikke noget, du ser særligt ofte.

68 år gammel - and still ticking

68 år gammel – and still ticking

Der findes uhyggelig mange Omega referencer, og jeg opdager – sjovt nok – stadig nye modeller. Sagen i dag har jeg ikke set før, men til gengæld fik jeg lejlighed til at prøve den. Diameteren er i øvrigt på 35 millimeter

Kronen er i øvrigt original

Kronen er i øvrigt original

Prisen er vanligvis 8.600 kroner, men fordi du er så rar og er læser her på siden, kan uret blive dit for 6.600 kroner, hvis du er kvik og slår til inden for de næste syv dage. Uret er “traditionen tro” nyserviceret, sælges med to års garanti og rummer desuden en masse god, nørdet fakta, som du kan få oplyst, hvis du skriver til Joe fra Wristchronology.com på jth@wristchronology.com – skriv Omega 28.10 i emnefeltet.

Bagkasse med ridse...

Bagkasse med ridse…

Bumper relaterer sig til værket, som er automatisk – der er dog tale om pendul-lignende svingninger fra en “hammer”, der kører side til side frem for en rotor, som typisk kan rotere hele vejen rundt – altså 360 grader. 1946 var desuden året, hvor den første computer, ENIAC, blev præsenteret for folket i Amerika. I den danske provins går det også hedt for sig, for Næstved Amatørscene stiftes samme år.

Smukhed på bordpladen

Smukhed på bordpladen

Følg My Pleasure på Faceren her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk