Home Ure Ugens ur – Tissot Pointer Date manual – 1953

Ugens ur – Tissot Pointer Date manual – 1953

written by Nicolai Klingenberg 10. april 2014
Pin It

Har du svært ved at holde rede på datoen? Og er du samtidig til en lidt utraditionel visning af netop datoen på dit ur? Godt. Hvis du oven i købet er på jagt efter noget med 61 år på bagen, så er dagen i dag lige noget for dig. Et Tissot Pointer Date er nemlig på tapetet – med læserrabat.

Prøvet på mit håndled for ikke så længe siden...

Prøvet på mit håndled for ikke så længe siden…

I dag hører Omega og Tissot til under samme “hus” eller gruppe, om man vil. Det har de faktisk gjort siden de tidligere 1930’ere, og hvis du ikke var klar over det, så kommer navnet Lemania også i spil. Lemania har produceret egne ure og calibre, og hvordan det hænger sammen med ugens ur, kan du læse i linket længere nede.

Ugens Tissot gør det aldeles godt i mon bog. Faktisk har alle ugens ure vækket begejstring, og sådan skal det gerne være, før jeg smider noget i spil eller i omtale på My Pleasure. Tissot Pointer Date’en har en klassisk størrelse med en diameter på 35 millimeter, men har et mere sporty udtryk end en vanlig “vintage dressy”. Hvorfor? På grund af den blå datoviser og de røde og blå datoer. En mindre detalje? Muligvis – men med stor effekt.

Close up af skive

Close up af skive

Mere? Jamen så gerne. Uret har fået ny, lækker Hirsch rem i læder, og kommer med to års garanti.

Bagside og ny rem

Bagside og ny rem

Uret koster vanligvis 8.600 kroner, men fordi du har læst hertil, og fordi du med garanti er alle tiders, kan du få uret til 6.600 kroner, hvis du klapper til senest den 17. april 2014.

Tilsæt dit eget håndled, og du har dermed styr på både tiden og datoen. Husk selv at trække uret op. Det er drønhyggeligt

Tilsæt dit eget håndled, og du har dermed styr på både tiden og datoen. Husk selv at trække uret op. Det er drønhyggeligt

Vil du vide mere eller slå til, så send en mail til jth@wristchronology.comog skriv Tissot Pointer Date i emnefeltet. Hvis du er til endnu mere information om uret, så skal du glæde dig til at læse mere om uret her: Wristchronology.com her

Slå et smut forbi My Pleasure på Facebook her

Pin It

You may also like