Home Automobiler Vind fire frække Bridgestone dæk – eller en Ford Ka

Vind fire frække Bridgestone dæk – eller en Ford Ka

by Nicolai Klingenberg

Er du den heldige indehaver af en bil, så vil du i dag blive begejstret. Det antager jeg i hvert fald, for du kan vinde fire Bridgestone dæk til en værdi af 6.000 kroner. Og en bil fra Ford.

Lad os begynde med My Pleasure konkurrencen, hvor du kan vinde fire herlige sommerdæk til din bil. Eller en andens bil for den sags skyld. Omend jeg ikke selv har Bridgestone dæk på vognen, så skal du vide, at Bridstone kan deres kram – de er verdens største producent af dæk, og deres gummikreationer er at finde på sportsvogne som Ferrari, Porsche og Aston Martin, men også på almindelige vogne.

Det blev faktisk også nævnt i en hilsen fra firmaet, at mønsterdbybden på et dæk skal være minimum 1,6 millimeter i følge loven, men at sikkerheden allerede mindskes ved 3,0 millimeter. Så ved du det.

Hvis du vil vinde de fire dæk, så er det ganske simpelt. Du skyder et foto af noget gummi eller dæk/hjulrelateret. For eksempel fra din egen bil. Eller brug fantasien. Du kan jo godt. Og du kan sende op til tre fotos. Præmien – altså dækkene – har en værdi på maks 6.000 kroner.

Og så var der den store konkurrence – køber du fire Bridgestone dæk hos en af de udvalgte Ford forhandlere, får du et lod til konkurrencen om en Ford Ka. Sidste dag for tilmelding er den 15. juni 2014 klokken 23.59. Så er det på plads. Konkurrencebetingelser og forhandlere finder du her.

Jeg ser frem til at modtage dit dæk/gummi/hjul foto på nk@my-pleasure.dk, og det er de høje herrer M/K hos Bridgestone, der kårer vinderfotoet. Du kan deltage til og med onsdag den 14. maj – og som du nok har luret er historien sponseret af Bridgestone.

FØLG MY PLEASURE PÅ FACEBOOK HER

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk