Home Ure Et eksperiment med Hornsleth og hans Rolex projekt

Et eksperiment med Hornsleth og hans Rolex projekt

by Nicolai Klingenberg

Af og til skal man prøve noget interessant, og dagen i dag er en sådan. Måske husker du artiklen om Hornsleths Rolex projekt? Kort fortalt handler det om at lade sit Rolex ur skamfere eller dekorere alt afhængig af, hvordan man ser på projektet. Var du tidligere i tvivl om, hvorvidt det var noget for dig, så kan dagens fristelse i form af en klækkelig korttids rabat nok få dig i sving…

Vi lagde en spændende plan - og så endda sent om aftenen

Utroligt hvad et besøg kan føre til…

Det var en torsdag aften. Jeg spankulerede ned ad Bredgade med en ven. Vi havde været til et gilde af en slags, og døren stod åben hos Hornsleth & Friends. Vi gik ind, og snakken gik. Den tidligere artikel om Hornselth urene havde sat et og andet i gang, og artikel havde ført til gode henvendelser. Mildest talt. Jeg var begejstret på egne – og Hornsleths – vegne. Nå.

En af de sidste kreationer...

En af de sidste kreationer…

Da jeg kom hjem, lå jeg og talte bogstaver. De modificerede Hornsleth ure bærer teksten “FUCK YOUR ART LOVERS” i urets lynette. 17 bogstaver. Hvad nu hvis man ville ændre lidt på konceptet, så teksten for eksempel lød “FUCK AF KUNSTELSKER”? Kunne det monstro lade sig gøre? Eller F.Y.A.L? Måske et “SKRUB AF KUNSTELSKER”?

Dagen efter gik jeg ned i galleriet og fik et ja. Dermed er der altså frit slag i bolledejen udi sprog: Du kan få det lettere provokerende budskab graveret på så godt som hvilket sprog du måtte ønske – så længe det passer nogenlunde med bogstaverne.

Men det bliver bedre. I forbindelse med tiltaget sænker Hornsleth prisen – ikke for at sælge ud, men for at se, hvad en kort periode med fin pris kan gøre ved sindene hos eventuelle skal-skal-ikke typer. Du kommer med lynetten fra dit Rolex ur (de sporty modeller med drejelig lynette og med en diameter på omtrent 40 mm). Prisen er kampagne-attraktiv 15.000 kroner – men så får du altså heller ikke noget foto med, som er en del af det vanlige koncept. Du kan dog tilkøbe dig dette, hvis du ønsker det.

Nummer

Nummer 99

Tilbuddet gælder til og med fredag den 9. maj klokken 21, hvor en eventuel genstand fra fredagsbaren har gjort sit indtog og sit til, at du kaster dig ud i projektet. Er det noget for dig? Så kontakter du blot Kristian von Hornsleth på e-posten kh@hornsleth.com 

Tjek ind på My Pleasures Facebook side

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk