Home Medier med mere BLADR nummer I – en realitet til din tablet eller computer

BLADR nummer I – en realitet til din tablet eller computer

written by Nicolai Klingenberg 10. juni 2014
Pin It

I dag er så dagen, hvor BLADR er en læsbar realitet. Inden jeg – og AD’er Nis Klamer – kommer for godt i gang, skal der lyde et overordentligt stort tak til alle jer kreative sjæle, som har bidraget med et og andet. BLADR er klar til blive læst – enten på din tablet eller på din computer. Det et kreativt fra ende til anden. Og det er gratis. Fordi det er dig.

Momenter - om man vil

Momenter – om man vil

Stregtegninger

Stregtegninger

Egentlig står det meste skrevet i lederen, men når nu jeg er i gang med at taste løs, skal du vide, at vi selvsagt søger indhold til næste nummer. Det være sig i form af tanker, ord, illustrationer, fotos, skitser, noveller, digte og så fremdeles. Send endelig dit bidrag – samt et par ord om projektet og dig selv – til nk@my-pleasure.dk

En opfordring

En opfordring

Som du vil erfare, så har vi både et par kendte og ukendte bidragsydere med. Et herligt miks om du vil – vi vil i hvert fald gerne.

Fotokunst med kendisfaktor

Fotokunst med kendisfaktor

Du vælger i øvrigt selv, om du blot vil kigge eller “hente”. Vil du downloade BLADR, så trykker du blot på “Share”, hvorefter du vælger “Download” til højre på skærmen. Rigtig god læselyst!

Den flotte forside - lavet af Mikas Emil

Den flotte forside – lavet af Mikas Emil

Nu skal du få linket – find BLADR lige her

BLADR ER PÅ FACEBOOK HER

Pin It

You may also like