Home VW De fede firsere – web tv, feel good og en Golf GTI

De fede firsere – web tv, feel good og en Golf GTI

by Nicolai Klingenberg

Nu skal du bare høre. Og se. Jeg har nemlig fornøjelsen af at skulle lave noget web tv – blandt andet om firserne. Og folk som har oplevet et og andet i dette herlige årtis. Tiltaget er et samarbejde med Volkswagen Danmark, og i dag kan du blive lidt klogere om mine erindringer om årtiet, og se den Golf GTI, interviewsne skal foregå i…

Firserne har ringet - og det var en alle tiders samtale.

Firserne har ringet – og det var en alle tiders samtale.

Jeg skal ikke trække den længere – hermed får du et selvskudt klip med en monolog, lidt tænkepauser, minder, barndommens gade, et trafiktip fra min mor og andet godt. Jeg skal beklage, at jeg gentager mig selv eller nærmere har fået en afslutning med to gange. Men så er du til gengæld også mindet om, at du kan tippe om en firser-personlighed eller end med relevans til årtiet hele to gange. Tryk på trekanten, og se med…

Ovenstående kommercielle tiltag er blevet til i anledning af, at VW Golf fylder 40 år i år. Den kvikke vil vide, at vi skal tilbage til 1974 for at finde fødslen, men det gør altså ikke firserne mindre interessante.

Vær 80’er fresh på My Pleasures Facebook side her

You may also like

1 comment

Malene Marie Møller 25. juni 2014 - 22:02

Hyggeligt med en tidsrejse, det står lysende klart for mig. Er vild med dit sprogbrug Nicolai!

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk