Home Rejser Et ophold på Hotel Nhow Rotterdam

Et ophold på Hotel Nhow Rotterdam

by Nicolai Klingenberg

Gik turen til Holland i sidste uge? Ja. Blev jeg flot indkvarteret? Så absolut. I dag kommer du med indenfor murene på Hotel Nhow i Rotterdam – det er i øvrigt det andet hotel hos Nhow, jeg har besøgt.

Signatur n'et

Signatur n’et

Skal jeg indlede med en hurtig beskrivelse (det behøver du ikke svare på), så vil den lyde noget i retning af: Gennemført coolness med et industrielt islæt. Uden at det bliver koldt. Eller goldt. I modsætning til Nhow i Berlin, som jeg besøgte fra et par år tilbage, er det rotterdam’ske hotel langt mere stramt i sit design. Og mindre kulørt. Mere maskulint – og langt mindre lyserødt. I Berlin var der fokus på musikken – man kunne for eksempel låne en el-guitar med op til værelset og slå en tone an. Det undlod jeg i øvrigt.

Receptionen

Receptionen

Råt og industrielt

Råt og industrielt

De to hoteller har dog fællestræk – for eksempel en flot beliggenhed med udsigt til en flod. I Rotterdam hedder det våde element Nieuwe Mass, og jeg var havde smasken lige mod vand, bro og solnedgang.

Bro og flod

Bro og flod

Denne gang var jeg indlogeret på et særdeles rummeligt værelse – med sublim udsigt til bro og vand. Værelset byder på gulv til loft vinduer, garderobe, kaffeapparat, strygeremedier, skrivebord, lænestol, enormt fjernsynsapparat og rummelig seng. Forvent også humoristiske påduttelser a la Smoke whatever you want. Just not in here. Kækt.

Sovested

Sovested

For stort tv til min smag

For stort tv til min smag

Mand i spejl med tjek-ind bevis

Mand i spejl med tjek-ind bevis

Badeværelset er en oplevelse for sig – det er en glasboks i rummet, som muliggør, at du kan kigge over flod og by med bar banan. Endnu en glasdør afslører et wc, hvor privatlivet er sikret. Gør man sig i cremer og badesæber, så har hotellet sit eget gear, som du kan smøre og sæbe dig ind i. Coiffuren kan også sættes med den røde signaturkam, og du frotterer din krop i håndklæder, som også bærer hotellets n-signatur. Gennemmført. Og aldeles lækkert.

Styrtebad med flot udsigt

Styrtebad med flot udsigt

Sæbeløjer

Sæbeløjer

Lige under mit værelse, var der i øvrigt herlig terrasse med plads til både sjusser, sun downer og tobak. På selv samme (syvende) etage, finder du bar og restaurant, som både kan diske op med løjer til morgen, middag og aften i mad- og drinksregi. Det skal dog siges, at det ikke lader til, at stedet er et “hang out” for folk, som bor i byen – under mit korte ophold, var det kun logerende, der befandt sig på stedet.

Sidepladser på terrassen

Sidepladser på terrassen

Det kan der være noget om

Det kan der være noget om

Er du til konferencer eller ophold i grupper, så finder selvsagt faciliteter til den slags. Store og mindre møderum, usexet AV-udstyr og så fremdeles. Jeg er til gengæld sikker på, at I vil have et aldeles glimrende ophold på hotellet. Baren er alle tiders, kan jeg love. Og hvis I er heldige, kan I jo bede om østers.

Vi var heldige

Vi var heldige

Tjek ind på My Pleasures Facebook side her

 

 

You may also like

1 comment

jrudolph 17. november 2014 - 13:02

wow, virkelig en flot udsigt, og de der muslinger ser gode ud, man bliver lækker sulten! 🙂 Jeg synes det er rigtig flot og minder mig faktisk meget om, da jeg boede i Helnan hotel i Århus, virkelig en fantastisk udsigt. Jeg synes det er fedt at vi i Danmark også har den klasse

hotel i Århus

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk