Home Pindemadder Jeg blev Månedens Kjøbenhavner – forvent sommerbuk til maven

Jeg blev Månedens Kjøbenhavner – forvent sommerbuk til maven

written by Nicolai Klingenberg 16. juni 2014
Pin It

Nogle vil måske mene, at jeg har skrevet en del om Restaurant Kjøbenhavn. Det er nu også sandt. Så denne gang skal jeg gøre det kort. Men vigtigt. Det er nemlig således, at jeg blev spurgt, om jeg ville være Månedens Kjøbenhavner. Det ville jeg i virkelig gerne. Og nu er retten altså på plads.

Riesling fra Markus Moliter. Den er smagt før... Og hermed var der lidt at starte på.

Riesling fra Markus Moliter. Den er smagt før… Og hermed var der lidt at starte på.

Jeg blev faktisk ovenud begejstret, da jeg blev prikket til i forbindelse med en plads på menuen, og jeg gik fluks i tænkeboks. Det nemme valg – som kødelsker – ville være en bøf, men det er både nemt og tidligere set på menuen. Tataren har allerede været på menuen, og min første tanke var umiddelbart en pariserbøf. Rasmus – aka Rasser – synes ikke idéen var helt tosset, men den var umiddelbart for frokost-agtigt. Og det måtte jeg erkende. I stedet faldt valget på – tadaa – sommerbuk.

Forretten skal du ikke snydes for. Den Hvide Kødby Hvide asparges - Skagen skinke - asparges mayo - syltede løg. Og der er andet at vælge i mellem...

Forretten skal du ikke snydes for. Den Hvide Kødby
Hvide asparges – Skagen skinke – asparges mayo – syltede løg. Og der er andet at vælge i mellem…

På kortet lyder retten som følger: Sommerbuk – asparges – senneps hollandaise – løg, og jeg har spist retten to gange. Det passer, hvad der står på menuen. I øvrigt stor ros for saucen, der er tilpas afstemt, og som er tilpas stærk uden at blive krads. Kødet? Det kan du glæde dig til. Jeg vil ikke skrive mere – du må selv smage. Bukken kan blive din for 250 kroner.

Der var den! Sommerbukken altså.

Der var den! Sommerbukken altså.

I forbindelse med “udnævnelsen” blev jeg spurgt om et og andet. Du kan læse mine svar på disse spørgsmål her

Et par spørgsmål. Og svar.

Et par spørgsmål. Og svar.

Følg My Pleasure her

Pin It

You may also like