Home Living På besøg hos Anders og Nina – en boligreportage fra Boligcious

På besøg hos Anders og Nina – en boligreportage fra Boligcious

written by Nicolai Klingenberg 23. juni 2014
Pin It

Husker du Anders Forup fra Handcraftedcph? Hvis ikke, er du hermed mindet om ham, men vi skal faktisk ikke se på smykker i dag. I stedet skal vi på opdagelse i hans og kærestens Ninas hjem. Det er nemlig således, at jeg bidrager med sager til magasinet Boligcious, og det giver adgang til noget materiale, som jeg kan bruge. I dag? Der er det blevet til en boligreportage.

Vi begynder med et vue gennem stuen

Vi begynder med et vue gennem stuen

Tekst og styling: Malene Marie Møller, Foto: Sisse Langfeldt – besøg Sisse her

Boligcious har besøgt Anders og Nina, som bor blandt loppefund, kunst og kreative løsninger. De er eksperter i at få kasserede møbler til at ligne en million, når de mikser deres fund med lejlighedens øvrige lækre møbler, kunst og nips. En meget spændende og personlig bolig!

sd

Fræk lænestol

sd

Lampefeber og herligt miks af stole

Indretningen er maskulin, hvilket får en til at tænke, at det er Anders, der bestemmer indretningen. Det giver også god mening i kraft af hans kreativitet. Nina har dog også en klar holdning til, hvordan hjemmet skal se ud.

 

sd

Herligt miks af grafiske illustrationer

ds

Hyggekrog

– Jeg har for længst udlevet mine pigedrømme, når det gælder indretning. Faktisk er det mig, der fjerner nips, og Anders, der ikke kan få nok af nips. Så man kan sige at kønsrollerne er lidt omvendt hos os, griner Nina.

 

sd

Nips på hylden

sd

Anders’ arbejdsremedier

Nina og Anders deler heldigvis smag, og boligindretning, møbler og kunst er en interesse, de er fælles om. Anders er dog mesteren, når det gælder særlige møbelfund. Det vil du nikke genkendende til, hvis du følger ham på de sociale medier. Her får vi lov at kigge med, når Anders glad vender hjem fra et loppemarked eller et visit i en lokal genbrugsbutik. Han er passioneret omkring godt håndværk. Når et møbel har slid og mærker, bærer det på en historie, og det tiltaler ham.

sd

Arne? Ham finder du blandt andet i køkkenet

Når man besøger Anders og Nina, er det fuldstændigt ærligt. De er varme og nede på jorden. Deres passion for design, håndværk og ja, hinanden lyser ud af dem.

De to fra Frederiksberg

De to fra Frederiksberg

Anders’ kærlighed til gammelt, gedigent håndværk og dets historie, afspejles i hans hjem såvel i hans virksomhedsprofil – det skønne logo og smykkernes emballage – men også i hans smykker. Smykkerne er rå og smukke på samme tid. De er ikke perfekte. De er ’Handcrafted’ på den fede måde.

Velkomst-værelset

Velkomst-værelset

Anders er en samler, han kan slet ikke lade være. Hele loftrummet er fyldt med ”møbelguld,” til når parret en dag rykker i noget større.

Køkkenhylde

Køkkenhylde

Nina og Anders er også gode til at lave deres egne løsninger, som bordet i spisestuen. Her er to MDF plader limet sammen og malet sort. Pladen hviler på bordbukke fra HAY. MDF er i det hele taget dybt undervurderet, hvis du spørger parret. – Man kan bygge alt op i MDF, det er et nemt materiale at arbejde med, fortæller Anders. Han har også selv bygget MDF-hylderne i køkkenet.

Sovekammer

Sovekammer

Følg Anders på Instagram og Facebook

Opslag og feel good

Opslag og feel good

Anders’ favoritshops

1. Lauritz.com – her bruger Anders mange timer og gør gode kup.

2. Nyhuus Design, Vesterbrogade, København

3. Stilleben, Niels Hemmingsens Gade, København

4. DANSK, Istedgade, København

5. Olsson & Gerthel i Malmö

6. Works Unltd i Århus

7. Humanempire.de

 

Følg My Pleasure på Facebook her

 

Følg Boligcious her

Pin It

You may also like