Home Living Rotary Tray – et hvilested til dine lommeløjer

Rotary Tray – et hvilested til dine lommeløjer

by Nicolai Klingenberg

Hver gang jeg forlader hjemmet, har jeg et og andet med mig. Det være sig nøgler, mønter, en tegnebog, en telefon, solbriller og dets lige. Af og til også solbriller. Og du har det sikkert på samme vis. Det kan blive en rodet omgang, men det har Jasper Morrison (en britisk designer) nu rådet bod på…

Entré-lækkerier tilsat lommeindhold

Entré-lækkerier tilsat lommeindhold

Ret beset er der tale om en fiks omgang plastik, som tager sig flot ud, hvis du spørger mig. Jeg kunne nemt se den i entréen eller måske i sovekammeret, hvor lommernes indhold kan væltes ned i. Det mest oplagte placeringssted bliver dog nok entréen, men du bestemmer selv.

Til sovekammeret

Til sovekammeret

Paustian, som sælgerne den nye Morrison’ske fortolkning af den klassisk, franske etagere, som den oprindeligt er døbt, foreslår ydermere, at du kan bruge den overalt i hjemmet. Til opbevaring af frugt og grønt for eksempel. Sidstnævnte vil jeg afholde mig fra, men du slår dig bare løs, hvis det er. Er du kvinde, kan du ganske givet se muligheder i at smide dine smykker på øverste eller nederste dæk.

Den neutrale

Den neutrale

Jasper Morrison er altså blevet hyret til at designe sagen, og det er Vitra, der har sat den i produktion. Men hvad så med Danmark? Herhjemme kan den fås hos Paustian i Aarhus eller København. Prisen? Den er overraskende fin. Den koster 396 kroner, og du kan vælge mellem fem forskellige – og i følge Paustian – smukke farver.

Vælg en farve, og slå dig løs

Vælg en farve, og slå dig løs

Det nederste fad har en diameter på 30 centimeter, mens det øverste har en diameter på 17 centimeter. Den totale højde er 12 centimeter, og du øverste “dæk” kan svinges ud. Paustian har også en webshop, hvor du kan handle Morrisons nye Rotary Tray, som sagen hedder.

En mere kulørt sag

En mere kulørt sag

 

Følg My Pleasure på Facebook

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk