Home EkviperingKluns 30 looks fra Scotch & Soda til den kommende sæson

30 looks fra Scotch & Soda til den kommende sæson

by Nicolai Klingenberg

Hvis du har spekuleret over, om der ikke snart kommer noget med “noget modetøj”, så kan du ånde lettet op. I dag er det nemlig dagen, hvor du får intet mindre end 30 looks fra kludemærket Scotch & Soda. Der er tale om varer fra den kommende efterårs- og vinterkollektion og i stedet for at sukke over de skiftende årstider, kan du glæde dig over, at varerne sikkert er at finde på forhandlerhylderne inden da.

scotch and soda men-1

Denim, bare fødder og et par loafers. To go.

Du kan godt regne med at hele molevitten i dette indlæg er casualt og uformelt, men det kan så sandelig også være klædeligt. Se bare herunder.

scotch and soda men-2 scotch and soda men-3 scotch and soda men-4 scotch and soda men-5 scotch and soda men-6 scotch and soda men-7 scotch and soda men-8 scotch and soda men-9 scotch and soda men-10 scotch and soda men-11 scotch and soda men-12 scotch and soda men-13 scotch and soda men-14 scotch and soda men-15 scotch and soda men-16 scotch and soda men-17 scotch and soda men-18 scotch and soda men-19 scotch and soda men-20 scotch and soda men-21 scotch and soda men-22 scotch and soda men-23 scotch and soda men-24 scotch and soda men-25 scotch and soda men-26 scotch and soda men-27 scotch and soda men-28 scotch and soda men-29 scotch and soda men-30

Hvis du er blevet nysgerrig på ovenstående, kan du finde en forhandler her 

Du finder My Pleasures Facebook side her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk