Home Årsagsrelateret ekvipering 30 looks fra Scotch & Soda til den kommende sæson

30 looks fra Scotch & Soda til den kommende sæson

written by Nicolai Klingenberg 18. juli 2014
Pin It

Hvis du har spekuleret over, om der ikke snart kommer noget med “noget modetøj”, så kan du ånde lettet op. I dag er det nemlig dagen, hvor du får intet mindre end 30 looks fra kludemærket Scotch & Soda. Der er tale om varer fra den kommende efterårs- og vinterkollektion og i stedet for at sukke over de skiftende årstider, kan du glæde dig over, at varerne sikkert er at finde på forhandlerhylderne inden da.

scotch and soda men-1

Denim, bare fødder og et par loafers. To go.

Du kan godt regne med at hele molevitten i dette indlæg er casualt og uformelt, men det kan så sandelig også være klædeligt. Se bare herunder.

scotch and soda men-2 scotch and soda men-3 scotch and soda men-4 scotch and soda men-5 scotch and soda men-6 scotch and soda men-7 scotch and soda men-8 scotch and soda men-9 scotch and soda men-10 scotch and soda men-11 scotch and soda men-12 scotch and soda men-13 scotch and soda men-14 scotch and soda men-15 scotch and soda men-16 scotch and soda men-17 scotch and soda men-18 scotch and soda men-19 scotch and soda men-20 scotch and soda men-21 scotch and soda men-22 scotch and soda men-23 scotch and soda men-24 scotch and soda men-25 scotch and soda men-26 scotch and soda men-27 scotch and soda men-28 scotch and soda men-29 scotch and soda men-30

Hvis du er blevet nysgerrig på ovenstående, kan du finde en forhandler her 

Du finder My Pleasures Facebook side her

Pin It

You may also like