Home Automobiler Carspotting – Toldboden Copenhagen Classic

Carspotting – Toldboden Copenhagen Classic

by Nicolai Klingenberg

Ved du hvad? Nej, det gør du nok ikke, men så skal jeg fortælle dig det. For nylig var jeg et smut forbi Toldboden – jeg skulle egentlig have set en ven, men han var vist gået, men jeg gjorde stop alligevel, for der var flotte automobiler linet up på rad og række.

Flot Ford

Flot Ford

Anledningen? Den er såre simpel, for under navnet Toldboden Copenhagen Classic, samles en flok bilentutiaster fra tid til anden ved Toldboden i København. Her sparkes der dæk, sludres om motorer, kabiner og andet motorrelateret halløj, mens de medkørende fra passagersædet kan glæde sig over, at der er udeservering, som blandt andet omfatter kølige, alkoholiske drikke. Er man lidt sulten, kan man også bestille lidt til maven. Jeg lader billederne herunder tale for sig selv – og runder af med et praktisk link, til de der måtte ønske at se mere og blive klogere på næste kom-sammen.

Topløs Triumph

Topløs Triumph

Her kommer jeg til kort - måske var det en Jensen?

Her kommer jeg til kort – måske var det en Jensen?

Ældre og flot BMW Coupé

Ældre og flot BMW Coupé

Giftig Cobra

Giftig Cobra

Cremefarvet Mercer

Cremefarvet Mercer

Lotus med lir

Lotus med lir

Jaguar E-Type

Jaguar E-Type

Et dollargrin

Et dollargrin

En topløs Folkevogn

En topløs Folkevogn

Rød Bimmer og gul Alfa

Rød Bimmer og gul Alfa

Mere vintage BMW

Mere vintage BMW

Denne her fungerer aldeles udmærket i min bog

Denne her fungerer aldeles udmærket i min bog

Flot fremmøde

Flot fremmøde

Hold dig opdateret på Toldboden Copenhagen Classic her

Vis dine kørehandsker på My Pleasures Facebook side

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk