Home VW De fede firsere med Dan Rachlin – skudt i en VW Golf GTI

De fede firsere med Dan Rachlin – skudt i en VW Golf GTI

by Nicolai Klingenberg

Så blev det tid til endnu et indslag fra en VW Golf GTI fra 1984. Det handler sjovt nok om samme årti, og i dag er det Dan Rachlin, som sidder i passagersædet, mens snakken går om det årti, hvor jeg var knægt, og Dan var et og andet ved musikken. Det handler også om tilstedeværelse eller mangel på samme, en fax og så bliver vi kortvarigt afbrudt af en nabo.

Dagens mand i en GTI: Dan Rachlin

Dagens mand i en GTI: Dan Rachlin

Vi springer direkte videre til løjerne – og du kan godt afsætte et par minutter eller 13 – det er trods alt ferietid for de fleste, og som det hedder sig, så går tiden kvikt i godt selskab. Tryk på play, læn dig tilbage, og få en herlig dialog i videoen herunder.

Det var ordene – har du noget firser-relateret, der kunne være interessant at filme eller tale om, skal du i øvrigt være velkommen til at skrive til mig på nk@my-pleasure.dk – måske har du drevet en dansebar, levet en tosset tilværelser eller kender en, der har. Lad mig endelig høre mere!

 

Gå agurk med My Pleasure på Facebook

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk