Home VW De fede firsere med Mads Holger – skudt i en VW Golf GTI

De fede firsere med Mads Holger – skudt i en VW Golf GTI

written by Nicolai Klingenberg 27. juli 2014
Pin It

På toppen af Danmarks første P-hus fra 1933 findes en flot udsigt til blandt andet Marmorkirken, og man kan nemt skyde et og andet – for eksempel en omgang web-tv med Mads Holger…

En bil, en mand og en kirke. En eftermiddag i København - og en video venter længere nede.

En bil, en mand og en kirke. En eftermiddag i København – og en video venter længere nede.

Det handler om et årti, hvor både Mads Holger og jeg var ganske unge – men vi husker begge et og andet. Det drejer sig blandt andet om Kim Larsen, samlekort, fællesskab, Rocazino og en film, der hedder “Midt om natten”. I firserne var elektronikken ikke, hvad den er i dag, hvorfor der med (næsten) vilje har sneget sig en lille lyd-finurlighed ind i klippet. Kig med herunder.

Det var ordene – har du noget firser-relateret, der kunne være interessant at filme eller tale om, skal du i øvrigt være velkommen til at skrive til mig på nk@my-pleasure.dk – måske har du drevet en dansebar, levet en tosset tilværelser eller kender en, der har. Lad mig endelig høre mere!

Smid tommeltotten op på My Pleasures Facebook side her

Pin It

You may also like