Home Medier med mere En venlig reminder: Vi søger indlæg til BLADR #2

En venlig reminder: Vi søger indlæg til BLADR #2

by Nicolai Klingenberg

Ferie kan være tid til afslapning. Eller til at være kreativ. Sågar begge dele. I forbindelse med tilblivelsen af BLADR nummer to, søger vi – det vil sige Nis Klamer og jeg – inputs af kreativt karakter til næste nummer. Og du er hermed inviteret til at bidrage.

Uddrag af fotoserie fra BLADR #1

Uddrag af fotoserie fra BLADR #1

Faktisk er de første bidrag allerede tikket ind. Og for det ikke skal være lyv, så pusler jeg også selv med nogle inputs til det kommende nummer, men nok om mig. Jeg ved nemlig, at der sidder et hav af kreative derude, som enten har mod på at bidrage med noget, eller som allerede har noget liggende. Enten i den elektroniske skuffe. Eller den fysiske. Det kan være, det ikke er dig, men jeg ved, du så sikkert kender en.

Selvpromoveringskoncept fra BLADR #1

Selvpromoveringskoncept fra BLADR #1

Men hvad er det, vi vil med BLADR? Jeg har vist skrevet det før, men jeg gentager gerne. Det handler om at dele sine kreative sider med andre. Og hvis man gerne vil være anonym, fordi man er lidt genert, så er det også i orden. Vi vil gerne vise hele verden – eller i hvert en del i verden – hvad “vi kan”. Og hvad vi har på hjerte, blokken, kamerarullen eller i hovedet. Det skulle gerne være således, at budskaberne bliver bredt, så andre bliver rørt eller inspireret.

Noget om jantelov og bryster fra BLADR #1

Noget om jantelov og bryster fra BLADR #1

Et mål kunne også være at andre får øjnene op for det, de kreative laver. Her kan den ene ting tage den anden, og hvem ved, om det derfra kan blive til en udstilling, et foredrag, en bogkontrakt eller talrige skulderklap. Det kan også være, at du kan motivere andre. Og så er BLADR et gratis tiltag – udgivelserne koster nul kroner.

Tegning fra BLADR #1

Tegning fra BLADR #1

Ligger du inde med en video, fotografier, skitser, malerier, ord, digte, noveller eller andre kreative kreationer, som du vil bidrage med, så er mailen åben på nk@my-pleasure.dk. Tip og del gerne dette indlæg – så er du alle tiders.

Tunge ord fra BLADR #1

Tunge ord fra BLADR #1

Vil du se BLADR #1, så klik her

 

BLADR er på Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk