Home EkviperingKluns Et al Design går all in

Et al Design går all in

by Nicolai Klingenberg

Det er efterhånden et par år siden, jeg stiftede bekendtskab med Et al Design. Dengang var det et par grønne iværksættergutter, der havde en drøm om at designe sko, og denne drøm blev til en realitet. Jeg tog hatten af for dem – og skoene på – og har fulgt dem lige siden. I dag er der igen nyt fra Alexander Bind og Jannek Solgaard – både i form af fremtidsplaner og nye sko og støvler.

Mine damer og herrer: Alexander og Jannek - gutterne bag Et al Design

Mine damer og herrer: Alexander og Jannek – gutterne bag Et al Design

Jannek og Alexander – nu går I for alvor all in med Et al Design. Hvordan skal det helt konkret forstås?
Vi har nu valgt at stoppe på vores respektive studier for at gå fuldtid på vores livsprojekt Et al Design. Alexander har valgt at stoppe helt efter sin bachelor i Jura, hvor Jannek fortsætter med et enkelt fag på designledelse. Dette kommer til at betyde, at vi kommer med flere styles, vi kommer med mange forskellige promoveringstiltag og så har vi mange kaniner i hatten, som vi gerne vil vise, når næste kollektion lander.

Efteråret og vinteren 2014 i følge Et al Design

Efteråret og vinteren 2014 i følge Et al Design. Det er drøngodt, hvis du spørger mig

Ellers skal vi udvide til forskellige lande, hvilket medfører, at vi til vinter også er at finde til modeugen i Paris og Berlin. Til SS15 (forår-sommer næste år) vil vi gerne overtage All-Stars dominansen. Vi arbejder også på noget tekstil. Mere kan vi ikke sige!

Hvad har været det mest overraskende på Et al Design rejsen hidtil?
Efterspørgslen på vores produkter har overrasket os meget. Men vi er ydmyge og dybt taknemmelige omkring det, så vi har kun fået mere blod på tanden nu.

Sniny sag - og klar til den næste sæson

Sniny sag – og klar til den næste sæson

Ellers har vi været overrasket over, hvor mange kendisser som har taget brandet til sig. Det værdsætter vi dybt.

De fotos, vi ser i dette indlæg, er fra den kommende kollektion – hvad er der sket siden sidst med jeres egne ord?
Først og fremmest er der kommet mange flere styles. Vi kommer blandt med en ny low cut model, som vi har store forhåbninger til.

Two tone frækkert

Two tone frækkert

Ellers har vi valgt at køre videre med nogle af vores klassikere igen (Primus modellen) med forskelligt materiale valg, hvilket gør at AW14 er vores klart bedste kollektion til dato.

En anden ting – bliver man nogensinde tilfreds som iværksætter?
Vi er meget tilfredse med den udvikling, vi har været inde i. I bund og grund er vi sgu stolte over det arbejde, der er blevet udført gennem årene. Det skal dog understreges at mere vil have mere. Vi er godt på vej, men har stadig et kæmpe stykke arbejde, som skal udføres. Vi er sultne efter at erobre sko-verdenen land efter land.

Boot it up

Boot it up

Hvad skal det resterende af sommeren bruges på?
Det vigtigste bliver at forberede vores salgsapparatet til AW14 kollektionens ankomst, og ellers skal vi forberede os til modeugen i august, hvor vi skal arbejde i døgndrift (og forhåbentligt feste med Klingenberg i weekenden).

Og med lys sål til en mørk sæson

Og med lys sål til en mørk sæson

Nuvel. Det var ordene fra de flittige gutter hos Et al Design. Jeg ønsker dem alt godt med både den aktuelle og kommende sæson. Tilsat et “alt godt fremover” i øvrigt.

Få dit eget par eller læs mere på hjemmesiden her

Smid din sko på My Pleasures Facebook side her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.