Home Automobiler Sponseret indlæg: Et væddemål og en video omhandlende 1.000 dollars og Team Betsafe

Sponseret indlæg: Et væddemål og en video omhandlende 1.000 dollars og Team Betsafe

by Nicolai Klingenberg

I dag skal vi overvære et vaskeægte væddemål mellem to bilglade gutter. Der er tale om Xzibit og Jon Olsson. Sidstnævnte har i øvrigt været en form for ambassadør for det danske urfirma Linde Werdelin i forbindelse med Gumball 3000, og det er selv samme løb, som videoen handler om i dag.

Xzibit på vej til sin Bentley Continental GT

Xzibit på vej til sin Bentley Continental GT

Begge superbilsentusiaster er godt kørende i videoen herunder – Xzibit ruller rundt i en Bentley Continental GT, mens Jon Olsson indtager gader og stræder i en specialbygget luksusvogn, der er døbt The Rebellion R2k.

Jan Olsson himself

Jan Olsson himself

Før gutterne flyver fra en by til en anden, indgår de et væddemål mellem hinanden: Hvem kommer først til London – og der er 1.000 amerikanske dollars på spil. Lur med i videoen her…


Begge gutter kører er i øvrigt kørende for Team Betsafe, som også har prikket til mig. Desværre – og endnu ikke – i forbindelse med en kørende deltagelse i løbet, men i forbindelse med videoen, som dermed er sponseret ligesom dette indlæg.

En vinder beder om sit gevinst...

En vinder beder om sit gevinst…

Du kan se flere fotos fra løbet her

Jeg tør vædde på, du vil blive glad for at følge My Pleasure på Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk