Home PindemadderBobler Vi hylder det skrevne – vind en flaske Veuve Clicquot

Vi hylder det skrevne – vind en flaske Veuve Clicquot

by Nicolai Klingenberg

Det er muligt, det er nemt at korrespondere i dag, men engang var det at skrive en ordre eller en hilsen noget helt andet. Man skulle bruge post eller kurer, og ventetiden kunne være lang, når man ventede svar. Hos champagnehuset Veuve Clicquot har man et stort arkiv med ældgammel korrespondance, og det faktum har ført til en hyldest i form af en flaske og særlig emballage, som du kan vinde.

Gamle dokumenter fra Veuve Clicqouts arkiver

Gamle dokumenter fra Veuve Clicqouts arkiver

Personligt er jeg glad for at skrive, hvilket måske ikke kommer som den store overraskelse. Jeg har har talrige noter i gemmerne, og jeg kan nemt gå på mindeture i disse bøger. Datamaskinen rummer også ældgamle emails og noter, som jeg gemmer på og til tider skriver videre på. I hvert fald noterne.

Der skrives flittigt.

Et gammelt skud – men notesbogen har jeg stadig et sted

Hos Veuve Cliquot har man oprettet et decideret arkiv, som rummer alskens tekst af den gamle slags. Arkivet rummer tusindvis af skrivelser, som blandt andet tæller personlige breve fra Madame Clicquot, men også ordresedler på blandt andet 200 flasker Champagne fra en Hertug i Paris.

Sirlig håndskrift og en mandagsordre på et par hundrede flasker

Sirlig håndskrift og en mandagsordre på et par hundrede flasker

Nå. Nok historie – og nu noget nutid, for 2014 er året, hvor man fra Veuve Cliquots side har valgt at designe en særlig emballage til husets champagne. Det er fiks lille gimmick, men med vanligt indhold. Og du kan vinde både “postkasse” og indhold i form af en flaske Veuve Clicquot.

You've got mail - and champagne...

You’ve got mail – and champagne…

Vil du vinde herligheden, så send op til tre fotos, som du selv har taget, at noget champagne-relateret, noget håndskrevet med betydning, en postkasse eller noget helt fjerde, som du synes kunne matche temaet.

Og på højkant.

Og på højkant.

 

Eposten er åben nu på nk@my-pleasure.dk – skriv Postkasse i emnefeltet. Konkurrencen løber til og med den 17. august.

Skriv løs på My Pleasures Facebook side

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk