Home Pindemadder Bliv månedens kjøbenhavner på Restaurant Kjøbenhavn

Bliv månedens kjøbenhavner på Restaurant Kjøbenhavn

by Nicolai Klingenberg

Du ved måske, at jeg har været så heldig – efter egen mening – at have været månedsens kjøbenhavner på Restaurant Kjøbenhavn. Nu kan det blive dig, for restauranten fejrer en frygtelig masse “likes” med en hyldest til… dig.

Disse fire mænd har alle relation til Kjøbenhavn. Men det er manden med huen, der er dommer.

Disse fire mænd har alle relation til Kjøbenhavn. Men det er manden med huen, der er dommer.

Årsagen til, at jeg kom på menukortet, hænger sammen med mine talrige besøg og skriver – og ikke så meget på grund af mine kundskaber i et køkken. Men er du krea med pot og pande, så kan du blive næste måneds kjøbenhavner. Jeg er ganske sikker på, at der sidder nogle dygtige madsvende M/K, som nemt kunne diske op med noget, der er menukortet værdigt.

Der var den! Sommerbukken altså.

Fra min tid som sommerbuk

Du kan få din egen ret på kortet, og det er sådan set ganske simpelt at deltage – du sender Kjøbenhavn en besked på deres Facebook-side, hvor du nævner lidt om, hvad du gerne så på kortet. Og hvorfor. Husk i øvrigt lidt om ingredienser.

10551004_340479056110018_2704103537552935277_n

Kjøbenhavns fortolkning af en klassiker. Røget makrel med rygeost, confiteret æggeblomme, ramsløg olie og radisser.

Det er køkkenchef Rasmus – eller Rasser – der kårer vinderen, og jeg vil mene, at han bliver begejstret, hvis du slår et slag for ”noget”, der har relation til årstiden. Og du må gerne tænke kreativt. Kjøbehavn skal have dit svar senest den 1 oktober (så kan du også tænke lidt fremad), og du tipper dem via Facebook-siden her

Skulle jeg komme med lidt input, så tænker jeg stegt flæsk til efteråret. Så kan du tage den med – og gerne med en twist af en slags.

Oh du velsmagende svin

Oh du velsmagende svin – et foto fra en anden restaurant og fra et andet år

Flæsk løs på My Pleasures Facebook-side her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk