Home VW De fede firsere med Morten Angelo – skudt i en VW GOLF GTI

De fede firsere med Morten Angelo – skudt i en VW GOLF GTI

written by Nicolai Klingenberg 24. august 2014
Pin It

Han har arbejdet med reklame, men er uddannet i en helt anden branche. Han er venlig, karismatisk og behagelig, og så har han siddet på passagersædet i den herlige Golf GTI fra 80’erne. Tag godt imod Morten Angelo, som i dag taler om det gamle årti.

Morten Angelo med korte rør og herligt smil

Morten Angelo med korte rør og en gammel bil i baggrunden

Faktisk er klippet her skudt, før jeg fik helt styr på lyden. Jeg fik lidt teknisk hjælp efter dette klip er skudt, hvorfor du må bære over med lidt støj. Vi kalder det blot patina i dette tilfælde. Tryk på trekanten herunder, og se med. Det er faktisk drønhyggeligt.

 

Du finder de andre firser-interviews her

Mød My Pleasure på Facebook her

Pin It

You may also like