Home VW De fede firsere med Morten Angelo – skudt i en VW GOLF GTI

De fede firsere med Morten Angelo – skudt i en VW GOLF GTI

by Nicolai Klingenberg

Han har arbejdet med reklame, men er uddannet i en helt anden branche. Han er venlig, karismatisk og behagelig, og så har han siddet på passagersædet i den herlige Golf GTI fra 80’erne. Tag godt imod Morten Angelo, som i dag taler om det gamle årti.

Morten Angelo med korte rør og herligt smil

Morten Angelo med korte rør og en gammel bil i baggrunden

Faktisk er klippet her skudt, før jeg fik helt styr på lyden. Jeg fik lidt teknisk hjælp efter dette klip er skudt, hvorfor du må bære over med lidt støj. Vi kalder det blot patina i dette tilfælde. Tryk på trekanten herunder, og se med. Det er faktisk drønhyggeligt.

 

Du finder de andre firser-interviews her

Mød My Pleasure på Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk