Home EkviperingKluns Få 20 % rabat på undertøj fra Main Cph

Få 20 % rabat på undertøj fra Main Cph

by Nicolai Klingenberg

Er der noget som nye og rene underbenklæder? Og måske en dertilhørende wifebeater eller T-shirt? Ganske givet, men derfor kan vi godt snuppe et indlæg om emnet, for jeg har været så frimodig at iklæde mig løjerne på et hotel i Amerika, så du kan få en idé om,hvordan sagerne sidder – og så du kan få 20 % i læserrabat.

Først røg jeg i hvide underrør, men det var som om, at et og andet blev lidt for synligt.

Først røg jeg i hvide underrør, men det var som om, at et og andet blev lidt for synligt.

Mærket hedder Main Cph, som er kort for Main Copenhagen. Så langt så godt. Konceptet ganske kort? Du bestiller dine underrør, T-shirts og dets lige på deres hjemmeside, hvorefter pakkenellikerne ankommer til din adresse. Du kan ydermere ryge på en abonnementsordning, så du får friske og faste leveringer af undertøj.

Således ser herlighederne ud, når de ankommer, og er pakket ud af første indpakning.

Således ser herlighederne ud, når de ankommer, og er pakket ud af første indpakning.

Komforten? Den er komfortabel. Undertøjet er desuden dikkedarfrit og uden statements og store logoer. Bestiller du en større mængde – det vil for eksempel sige ti par boxershorts – så får du dem for 70 kroner stykket. Det er da flot, hvad?

Det siger det egentlig meget fint.

Logo og close-up.

Derudover er der  – som skrevet – 20 % læserrabat i spil, hvis du bruger koden V2014, når du handler. Koden gælder i en måned, så du kan overveje, bestille og genbestille frem til og med den 30. september. Og du bestiller her

 

Smid overtøjet på My Pleasures Facebook side her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk