Home Kluns Flotte kvinder i Triumph undertøj – skudt af Marc Høm

Flotte kvinder i Triumph undertøj – skudt af Marc Høm

written by Nicolai Klingenberg 29. august 2014
Pin It

I dag handler det om kvinder. Flotte og naturlige kvinder. Og i flere aldre. Det handler også om undertøj. Af mærket Triumph. Det er nemlig således, at man hos Triumph har slået et genialt slag for de herlige skabninger med tilhørende og ditto former: En kendt fotograf har skudt løs, og et par af disse fotos har jeg fået mulighed for at bringe.

Miya, 31 år og PHD studerende fra Danmark

Miya, 31 år og PHD studerende fra Danmark

Jeg har hørt hans navn nævnt utallige gange, og han kan et og andet med sit fotografiapparat. Jeg taler om fotografen Marc Høm, som i en alder at 21 år drog til Amerika, hvor han slog sig ned som fotograf. Han har fotograferet emner, som de fleste mænd sikkert har en herlig fantasti om. Rent kunstnermæssigt naturligvis.

Anne Sofie er også dansk. Og læser jura. Samt avis. Og er 29 år.

Anne Sofie er også dansk. Og læser jura. Samt avis. Og er 29 år.

Det var undertøjsfabrikanten Triumph, som satte sig for at hylde kvinden og den dertilhørende smukke silhuet, som findes i uendelige mange former og varianter. Det har Triumph i øvrigt gjort siden 1886, hvor de efter sigende begyndte at fremstille klæder, som ikke skulle ses af andre end kvinden selv. Og måske hendes mand. Eller mænd.

Christine hedder hende her

Christine hedder hende her

Projektet er døbt Arty Sensation, og efter en række castinger, hvor flotte kvinder meldte sig om interesserede, endte mand op med et 20 kvinder fra Frankrig, Danmark og Holland. Disse fine piger har herefter ladet sig fotografere i såkaldt shapewear, som vist gør sit for at optimere formerne, hvor der eventuelt måtte være behov for det.

Cathy

Cathy

Kvinderne er mellem 25 og 60 år, og samtlige fotografier er kommet på memorykortet på en unavngiven lokation i Paris. Billederne skal ikke blot vises her, men også bruges kommercielt i et annoncefremstød, som forventes at gøre sit indtog i outdoor- og magasinregi, men så sandelig også online. Den budgetkasse skal jeg i øvrigt gerne stikke snablen i, hvis du forstår sådan en lille en.

Anne Constance

Anne Constance

Castingen fandt i øvrigt sted i januar måned, og hele molevitten endte samlet set med 47 fine fotos, som nu cirkulerer rundt både her og der.

Og Anne Constance med ryggen til

Og Anne Constance med ryggen til

Smid din busteholer på My Pleasures Facebook side her

Pin It

You may also like