Home Bobler Læseranalyse – fortæl lidt om dig selv og vind en flaske Champagne

Læseranalyse – fortæl lidt om dig selv og vind en flaske Champagne

written by Nicolai Klingenberg 14. august 2014
Pin It

My-Pleasure.dk har eksisteret i over fem år. Jeg etablerede siden, da jeg ofte var på rejser – både privat og via mit virke som chefredaktør og freelancer. På disse ture faldt jeg over oplevelser, som jeg gerne ville dele. Og det begyndte jeg så på…

Hvad siger du så? Ja, det er jeg faktisk spændt på at høre...

Hvad siger du så? Ja, det er jeg faktisk spændt på at høre…

I dag? Der har jeg skrevet over 1.700 historier, og jeg fortsætter. Jeg holder nemlig virkelig meget af det, jeg laver. Havde det dog ikke være for dig – og dig – der læser med, så havde jeg skrevet ud i det rene ingenting. Når det er sagt, så vil jeg virkelig gerne blive klogere på dig. Og dig. Derfor har jeg sammensat en læseranalyse, som du virkelig gerne må svare på. Deltager du? Alle tiders! Og mange tak i øvrigt.

Sættet. Det kan du være heldig at stikke af med, hvis du svarer på et og andet.

Sættet. Det kan du være heldig at stikke af med, hvis du svarer på et og andet.

Takken kan du se i form af en lodtrækning – alle, der deltager, er med i lodtrækningen om en flaske Laurent-Perrier med dertilhørende spand, som du kan tage på hovedet eller fylde med is og smide den vundne flaske på køl.

Hvis du deler indlægget, bliver jeg også svært taknemlig. 

 

Deltag i undersøgelsen her – og tak igen!

Pin It

You may also like