Home EkviperingKluns NN07 drog til Schweiz – og nu kan du vinde et slips

NN07 drog til Schweiz – og nu kan du vinde et slips

by Nicolai Klingenberg

Ved du hvad? Hvis ikke så skal jeg fortælle dig det. Tøjfirmaet NN07 er hjemvendt fra endnu en rejse, og denne gang gik turen til Schweiz, hvor der blev skudt et herligt katalog, som snart lander hos forhandlerne. Turen fejrer vi i dag med en konkurrence, hvor du kan vinde et herligt slips fra den nye kollektion. Hvorfor? Fordi du vil se drøngodt ud med det.

nn07 tie slips-4

Som du nok kan lure, er der tale om efterårs- og vintertøj

Man er tro mod sit koncept hos NN07 – det vil blandt andet sige, at man ikke bruger professionelle modeller, men i stedet “street caster” folk, som lyster at være med. Resultatet? Det kan du blandt andet se herover og under, hvor et par gutter fra Schweiz er blevet foreviget.

nn07 tie slips-3

Og et jakkesæt kunne også være på vej til butikkernes bøjler og hylder…

På de sidste ture har man desuden valgt at skyde en række svært stemningsfulde film, og denne gang er ingen undtagelse. Se bare herunder.

Var der noget om, at du kunne vinde et slips? Det kan lige binde en knude på, at der er. Det er mig bekendt aldeles nyt, og ved et nærmere studie af løjerne med hænderne kunne jeg konstatere, at der er tale om et aldeles vellykket resultat.

Fire uldne bud på et slips fra NN07

Fire uldne bud på et slips fra NN07

 

Vil du være blandt de første, der kan knytte NN07 om halsen, skal du sådan set bare sende et, to eller tre fotos af noget beklædningsrelateret. Det kan være dine yndlingssko, en herlig jakke, et andet slips, et par bukser eller noget helt andet. E-posten er åben nu og frem til og med den 24. august på nk@my-pleasure.dk – skriv venligst NN07 i emnefeltet. Det er NN07, som vælger vinderfotoet – så er det på plads.

Du vælger selv, hvilken farve du vil vinde, men det blå her gik rent ind hos mig.

Du vælger selv, hvilken farve du vil vinde, men det blå her gik rent ind hos mig.

Følg med på Facebook her

You may also like

3 comments

Lene Haumann Jensen 23. august 2014 - 14:32

Jeg skal da vinde et fedt slips til Hr Kæreste 🙂
Altså ganske kedeligt at se på etatens uniforms sorte uniformsslips 🙂
Ville være ganske klædeligt, med et pænt civilt slips, synes jeg da 🙂

Reply
nicolaiklingenberg 23. august 2014 - 14:51

Du skal være mere end velkommen til at deltage. 🙂

Reply
Anders rosdahl 3. september 2014 - 14:19

När utses vinnaren i tävlingen? 🙂

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk