Home Living Twenty Eight Feet – og feel good ad libitum

Twenty Eight Feet – og feel good ad libitum

written by Nicolai Klingenberg 10. august 2014
Pin It

Det sker ofte, at jeg snubler over en eller anden filmsnas på internettet. Det er typisk noget underholdende, men fra tid til anden kan det også være tankvækkende på den allerfineste vis. For et par dage siden faldt jeg over en feel-good film, som handler om David Welsford, som gjorde op med et og andet. I dag bor han på en 50 år gammel og ganske lille sejlbåd under lune himmelstrøg. Den video vil jeg gerne dele med dig.

Sidst var det en yacht til uhyggelig mange penge. I dag er det bare hyggeligt og på sin vis charmerende frigjort

Sidst var det en yacht til uhyggelig mange penge. I dag er det bare hyggeligt og på sin vis charmerende frigjort. Screen-shot fra “Twenty Eight Feet”, som filmen hedder.

Omend det ikke er raketvidenskab, så handler det også om at skære ind til benet, leve småt, men godt og gøre det, der gør én glad. Og så er det livsbekræftende. Nyd filmen “Twenty Eight Feet” herunder.

 

Produktionen er lavet af Kevin A Fraser – og for pokker hvor har hen gjort det fint. Ham kan du se mere til her

My Pleasure er på Facebook her

Pin It

You may also like