Home Living Twenty Eight Feet – og feel good ad libitum

Twenty Eight Feet – og feel good ad libitum

by Nicolai Klingenberg

Det sker ofte, at jeg snubler over en eller anden filmsnas på internettet. Det er typisk noget underholdende, men fra tid til anden kan det også være tankvækkende på den allerfineste vis. For et par dage siden faldt jeg over en feel-good film, som handler om David Welsford, som gjorde op med et og andet. I dag bor han på en 50 år gammel og ganske lille sejlbåd under lune himmelstrøg. Den video vil jeg gerne dele med dig.

Sidst var det en yacht til uhyggelig mange penge. I dag er det bare hyggeligt og på sin vis charmerende frigjort

Sidst var det en yacht til uhyggelig mange penge. I dag er det bare hyggeligt og på sin vis charmerende frigjort. Screen-shot fra “Twenty Eight Feet”, som filmen hedder.

Omend det ikke er raketvidenskab, så handler det også om at skære ind til benet, leve småt, men godt og gøre det, der gør én glad. Og så er det livsbekræftende. Nyd filmen “Twenty Eight Feet” herunder.

 

Produktionen er lavet af Kevin A Fraser – og for pokker hvor har hen gjort det fint. Ham kan du se mere til her

My Pleasure er på Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk