Home EkviperingKluns Vind et par RDD jeans til din garderobe. Og dine ben.

Vind et par RDD jeans til din garderobe. Og dine ben.

by Nicolai Klingenberg

I dag får du mulighed for at vinde et par bukser af denim. Jeg har sågar poseret i den model, du kan vinde. Med bare fødder. Og en T-shirt. I baggrunden hænger der noget fotokunst, men det er en anden historie. Kig med, følg et link – og vær med i den nemme dyst om et par RDD jeans.

Barfodet og med denim. Du kan vinde bukserne - eller det vil sige dit eget eksemplar.

Barfodet og med denim. Du kan vinde bukserne – eller det vil sige dit eget eksemplar.

Det er muligt, at jeg ofte trækker i noget formelt, når jeg skal “noget”, men min garderobe rummer så sandelig også jeans. De fungerer aldeles udmærket til både skjorte og blazer eller en T-shirt, men det kender du sikkert alt til. Og i dette indlæg er det et par R.D.D.

R.D.D. signaturen

R.D.D. signaturen

Daniel og Andreas, som jeg kender en smule, er begge ansat hos Jack & Jones, og vi har været i dialog omkring en konkurrence. Dels fordi deres arbejdsplads netop nu har en Denim Days kampagne, men også fordi vi tænker, at du nemt kunne blive glad for – og bruge – et par nye bukser.

Og en forklaring R.D.D.

Og en forklaring R.D.D.

Vil du være med i konkurrencen om et par nye denim benklæder? Alle tiders. Du skal sådan set blot svare på, hvor mange slim-fit modeller, der findes i jeansguiden. Tænker du, “Hvad i al verden er jeansguide?”, så skal du vide, at det er en virtuel side, som Jack & Jones har lavet.

Du finder jeansguiden her

Hvis du kan tælle, og du mener du har svaret, så sender du en e-mail til nk@my-pleasure.dk med svaret. Skriv venligst Denim i emnefeltet.
Konkurrencen løber til og med søndag den 7. september 2014.

Detaljeskud

Detaljeskud

Smid dine jeans på My Pleasures Facebook side her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.