Home EkviperingKluns Vind et par RDD jeans til din garderobe. Og dine ben.

Vind et par RDD jeans til din garderobe. Og dine ben.

by Nicolai Klingenberg

I dag får du mulighed for at vinde et par bukser af denim. Jeg har sågar poseret i den model, du kan vinde. Med bare fødder. Og en T-shirt. I baggrunden hænger der noget fotokunst, men det er en anden historie. Kig med, følg et link – og vær med i den nemme dyst om et par RDD jeans.

Barfodet og med denim. Du kan vinde bukserne - eller det vil sige dit eget eksemplar.

Barfodet og med denim. Du kan vinde bukserne – eller det vil sige dit eget eksemplar.

Det er muligt, at jeg ofte trækker i noget formelt, når jeg skal “noget”, men min garderobe rummer så sandelig også jeans. De fungerer aldeles udmærket til både skjorte og blazer eller en T-shirt, men det kender du sikkert alt til. Og i dette indlæg er det et par R.D.D.

R.D.D. signaturen

R.D.D. signaturen

Daniel og Andreas, som jeg kender en smule, er begge ansat hos Jack & Jones, og vi har været i dialog omkring en konkurrence. Dels fordi deres arbejdsplads netop nu har en Denim Days kampagne, men også fordi vi tænker, at du nemt kunne blive glad for – og bruge – et par nye bukser.

Og en forklaring R.D.D.

Og en forklaring R.D.D.

Vil du være med i konkurrencen om et par nye denim benklæder? Alle tiders. Du skal sådan set blot svare på, hvor mange slim-fit modeller, der findes i jeansguiden. Tænker du, “Hvad i al verden er jeansguide?”, så skal du vide, at det er en virtuel side, som Jack & Jones har lavet.

Du finder jeansguiden her

Hvis du kan tælle, og du mener du har svaret, så sender du en e-mail til nk@my-pleasure.dk med svaret. Skriv venligst Denim i emnefeltet.
Konkurrencen løber til og med søndag den 7. september 2014.

Detaljeskud

Detaljeskud

Smid dine jeans på My Pleasures Facebook side her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk