Home Automobiler Den moderne – og passionsdrevne – håndværker

Den moderne – og passionsdrevne – håndværker

written by Nicolai Klingenberg 2. september 2014
Pin It

Jeg støder jævnligt på gutter, som har en passion. Passionen kan blive til en samlermani hos nogle, og så er der dem, der går all in og vælger at kreere deres eget. I dag handler det om firmaet Oh Dawn, som laver surferkluns og surfboards. Se filmen, bliv inspireret og lad høre, hvis du kender andre i samme båd. Eller på samme board.

sdf

Man skal slå hovedet mod væggen, før man rammer hovedet på sømmet…

Gennem de sidste par år har jeg mødt gutter, der har etableret deres egne urfirmaer, designet sko, kreeret lædervarer, knive og meget, meget mere. Oh Dawn blev mødt med et grin i banken, men fik ikke at vide, at det var en dårlig idé. Til gengæld var det måske verdens dårligste ide, men passionen var til stede. I dag? Der findes Oh Dawn i  60 butikker verden over.

sdf

Det havde de nok ikke regnet med, men de fortsatte alligevel

Filmen? Den er lavet af Bitschslap Media, og du kan se den her:

Som du måske kan greje, så er det Fordder har været involveret i filmproduktionen under titlen “Success against the odds”. De har altså sponseret videoen, mens jeg har forfattet ordene af egen fri vilje og hjerne.

Slæden til gutterne

Slæden til gutterne

Slip passionen fri på My Pleasures Facebook side

 

Pin It

You may also like