Home Karismatiske mænd Grant’s Whisky hylder dig og din ven – kom med til event

Grant’s Whisky hylder dig og din ven – kom med til event

written by Nicolai Klingenberg 21. september 2014
Pin It

Gode venner hænger ikke på træerne. Og gudskelov for det. Gode venner skal jo være i nærheden. Men har du egentlig husket at takke en god kammersjuk, som har hjulpet dig med “noget”? Eller måske har introduceret dig til “nogen”? Eller bare for at være en god ven?

Gode venner - og en skål. En del af Grant's #IOU kampagne. Du kender sikkert en, der fortjener et tak.

Gode venner – og en skål. En del af Grant’s #IOU kampagne. Du kender sikkert en, der fortjener et tak.

Nu har du i hvert fald muligheden for både at sige tak og skål, for Grant’s – du ved dem, der laver whisky – har en større kampagne på trapperne, som hylder maskuline venskaber og herunder en god ven, som har gjort noget særligt. En ting er at sige tak – det er de fleste gode til, men en anden er at hæve glasset lidt højere.

Det gode liv. Og den ditto ven.

Det gode liv. Og den ditto ven.

Og netop det at hæve glasset gør Grant’s Whisky på torsdag kl. 17.00 i Soho, Flæsketorvet 68, 1711 København V, og der er plads til ti læsere, som hver kan tage en ven med, som skal takkes. Det hele foregår under “navnet” #IOU, og der er altså 20 pladser (fem der hver kan tage en ven med) i spil. Du skal sådan set bare sende en mail til nk@my-pleasure.dk – vi taler først til mølle, så send du bare det navn, der først popper op i dine tanker, så kan det være, det bliver jer, der får en hyggelig eftermiddag.

Smid en ven på ryggen, og sig tak på torsdag. Grant's giver en sjus.

Smid en ven på ryggen, og sig tak på torsdag. Grant’s giver en sjus.

Hæv glasset på My Pleasures Facebook side her

 

 

Pin It

You may also like