De folk, jeg kender, der har besøgt, Restaurant Kjøbenhavn, mens der var tatar på kortet, har været himmelhenrykte. Det faktum blev endda fejret med et tatar & Champagne event, og nu gør vi det sørme igen. Denne gang er både mænd og kvinder velkomne.
Den er sublim, den er hakket og skåret på restauranten, og så er portionen flot. Det er tataren, jeg taler om. Og skriver om. Jeg har haft hede drømme og ønsker om at genopleve den herlige ret, og nu er der gjort noget ved det. Torsdag den 2. okt0ber, booker vi Restaurant Kjøbenhavn i tataren og champagnens tegn, og du er hermed inviteret.
Vi begynder klokken 18.30, hvor du får langet et glas Laurent-Perrier i den ene hånd, og et snackbræt i det andet. Herfra kan du sludre eller konversere med de andre gæster, som med garanti både holder af tatar, champagne og det gode liv i almindelighed.
Alt imens vi nyder, står køkkenchef Rasmus og forbereder tataren i køkkenet. Jeg er ganske sikker på, at der bliver tale om flotte portioner og der vil ikke mangle estragon og knas.
Aftenens arrangement koster 250 kroner og dækker velkomstchampagne, snackbræt, feel good og en hovedret, som består af tatar. Du betaler, når du kommer, og vi stoler på, at du ikke er en fusentast, som tilmelder dig uden at dukke op. Vi har plads til cirka 40, og pladserne fordeles efter først til mølle princippet.
Du kan under hele aftenen købe mere champagne – en flaske Laurent-Perrier Brut får du for 200 kroner, efter hovedretten kan du købe dessert, ost, kaffe, drinks, vin eller andet godt fra kortet. Jeg må understrege, at en gin & tonic står i en flad 50 kroneseddel.
Som du måske kan spore, så går vi efter et let torsdags-gilde, hvor du ikke behøver at have travlt med at komme hjem. Bliv hængende, om du lyster – og har du nogen, der ikke kan nå middagen, skal de være velkomne til en skål og lidt hej-hej efter middagen.
I punktform ser det således ud:
Hvad:
*
Tatar & Champagne for mænd og kvinder på Restaurant Kjøbenhavn, Dronningens Tværgade 10, København K
*
Hvornår:
Torsdag den 2. Oktober klokken 18.30
*
Hvor meget:
250 kroner, som dækker velkomstchampagne, snackbræt og tatar. Du betaler ved ankomst på dagen
*
Hvordan:
Du sender en mail til nk@my-pleasure.dk med navnene på deltagerne
*
Deler du lige denne skrivelse, så vi får fulde huse og ditto glas? Tak.
Flash din tatar på Facebook