Home PindemadderBobler Invtation til tatar og champagne på Restaurant Kjøbenhavn

Invtation til tatar og champagne på Restaurant Kjøbenhavn

by Nicolai Klingenberg

De folk, jeg kender, der har besøgt, Restaurant Kjøbenhavn, mens der var tatar på kortet, har været himmelhenrykte. Det faktum blev endda fejret med et tatar & Champagne event, og nu gør vi det sørme igen. Denne gang er både mænd og kvinder velkomne.

I den grad!

I den grad – og med tatar og champagne!

Den er sublim, den er hakket og skåret på restauranten, og så er portionen flot. Det er tataren, jeg taler om. Og skriver om. Jeg har haft hede drømme og ønsker om at genopleve den herlige ret, og nu er der gjort noget ved det. Torsdag den 2. okt0ber, booker vi Restaurant Kjøbenhavn i tataren og champagnens tegn, og du er hermed inviteret.

Vi begynder klokken 18.30, hvor du får langet et glas Laurent-Perrier i den ene hånd, og et snackbræt i det andet. Herfra kan du sludre eller konversere med de andre gæster, som med garanti både holder af tatar, champagne og det gode liv i almindelighed.

Jonathan - aka Joller. Han er med garanti også på pletten.

Jonathan – aka Joller. Han er med garanti også på pletten.

Alt imens vi nyder, står køkkenchef Rasmus og forbereder tataren i køkkenet. Jeg er ganske sikker på, at der bliver tale om flotte portioner og der vil ikke mangle estragon og knas.

Uha det bliver godt...

Gensynsglæde

Aftenens arrangement koster 250 kroner og dækker velkomstchampagne, snackbræt, feel good og en hovedret, som består af tatar. Du betaler, når du kommer, og vi stoler på, at du ikke er en fusentast, som tilmelder dig uden at dukke op. Vi har plads til cirka 40, og pladserne fordeles efter først til mølle princippet.

Fornemme priser, herlig temperatur og lige til at nyde.

Forvent fornemme priser, herlig temperatur og lige til at nyde. Arkivfoto i øvrigt.

Du kan under hele aftenen købe mere champagne – en flaske Laurent-Perrier Brut får du for 200 kroner, efter hovedretten kan du købe dessert, ost, kaffe, drinks, vin eller andet godt fra kortet. Jeg må understrege, at en gin & tonic står i en flad 50 kroneseddel.

Hurra for halvtredseren

Og du får to for en hund

Som du måske kan spore, så går vi efter et let torsdags-gilde, hvor du ikke behøver at have travlt med at komme hjem. Bliv hængende, om du lyster – og har du nogen, der ikke kan nå middagen, skal de være velkomne til en skål og lidt hej-hej efter middagen.

Sådan skal det gerne ende

Sådan skal det gerne ende

I punktform ser det således ud:

Hvad:
*
Tatar & Champagne for mænd og kvinder på Restaurant Kjøbenhavn, Dronningens Tværgade 10, København K
*
Hvornår:
Torsdag den 2. Oktober klokken 18.30
*
Hvor meget:
250 kroner, som dækker velkomstchampagne, snackbræt og tatar. Du betaler ved ankomst på dagen
*
Hvordan:
Du sender en mail til nk@my-pleasure.dk med navnene på deltagerne
*

Deler du lige denne skrivelse, så vi får fulde huse og ditto glas? Tak.

 

 Flash din tatar på Facebook 

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk