Home Ure På besøg hos Linde Werdelin – fremgang, forelskelse og tanker

På besøg hos Linde Werdelin – fremgang, forelskelse og tanker

by Nicolai Klingenberg

Ved du hvad? Jeg har erhvervet mig en ny rem til mit Linde Werdelin ur. Den gamle var blevet træt og mør, men det er råd for. En ny sag af gummi blev monteret som herlig kontrast til det ædle metal. Jeg tog til Charlottenlund for at foretage remskiftet, og så gik snakken. Forvent video om at forelske sig i et Linde Werdelin ur – ikke sådan lige med det samme, men med tiden.

Det blev gummi...

Det blev gummi…

De fleste kan skifte en urrem eller afmontere med en lænke til fordel for en rem. Det er dog ikke alle, der har speicaludviklet værktøj til formålet, men når du erhverver dig et Linde Werdelin ur, så får du et simpelt og smart værktøj med, som gør, at du kan skrue løs – og skifte rem efter behov. Som du vil erfare senere i videoen, så har et Linde Werdelin ur én størrelse. Og sådan bliver det ved med at være.

Tool time...

Tool time…

Det lyder måske konservativt, men det er langt fra sådan. Omend kassestørrelsen forbliver den samme, så arbejdes der for eksempel med nye materialer, små detaljer og kvalitetesforbedringer.

Flot rotor.

Flot rotor på en SpidoSpeed

Men hvordan forholder dig se med “forelskelsen” i Linde Werdelin, når man ser på samlerne? Der er fremgang for tiden – mildest talt – og det har Morten Linde et godt bud på, hvad det kan skyldes. Lyt – og se med – herunder.

Skal du have et skud af det de fire på stribe? Det skal du ikke bede om to gange. Værsgo. Du får også et par ekstra skud.

Et flot line up...

Et flot line up…

Månesfase og guld

Månesfase og guld

Feel good gutter

Feel good gutter

Det er sgu flot med lidt blåt. Og overskudsagtigt, hvis du spørger mig...

Det er sgu flot med lidt blåt. Og overskudsagtigt, hvis du spørger mig…

Smut med over på My Pleasures Facebook side her

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk