Home Panelet Powerhouse Cph – en flot bagmand taler ud

Powerhouse Cph – en flot bagmand taler ud

by Nicolai Klingenberg

For et stykke tid siden åbnede Tor Andersen, som har bidraget med et og andet udi kategorien Panelet. Tor har for ikke så længe siden åbnet Powerhouse Cph, som tilbyder herlig lise for sjæl og krop udi motion. Det skal vi hermed gøres klogere på. Spænd musklerne, bliv motiveret og ikke mindst klogere på konceptet og folkene bag.

Tor – du er blandt initiativtagerne til Powerhouse Cph, men hvad er det for en størrelse?
– Powerhouse Cph er et niché studie med base i Pakhus 12, som ligger på Østerbro i København. Vi tilbyder træning indenfor reformer, TRX, Pilates, Yoga og Barre træning. 

Flex...

Flex…

Der findes et hav af muligheder for at komme i form – hvad er det, I fokuserer på?
– I Powerhouse Cph fokuserer vi mere på individuel træning, hvor du, som træningsudøver, er mere i fokus, og vi ønsker at skabe en “personlig træningsoplevelse” for vores medlemmer. Vores hold er forholdsvis små, og der betyder, at vores undervisere kan fokusere på, at hver enkelt opnår bedst muligt resultat ud fra ønsker og mål.

Og hvordan kom I på idéen?
– Jeg har altid haft en drøm om at skabe et kvalitetsstudie, hvor man som medlem får mere vejledning og guidning i forhold til sin træning. Mine to partnere og jeg har alle et kærlighedsforhold til reformeren og den træningsform, og det var det, som startede vores samarbejde. Siden har vi så videreudviklet idéen ved at tilbyde flere træningsformer. Jeg tror på varieret træning som den bedste løsning for kroppen, og derfor tilbyder vi også så meget forskelligt. 

Træk, slip og bliv tonet

Træk, slip og bliv tonet

Med al respekt så er det ikke den billigste træningsform – hvad får man for de ekstra penge?
– Hos Powerhouse Cph får man næsten personlig træning i og med, at vores hold er små og med få deltagere, hvilket betyder, at der er tid til at fokusere på den enkelte. Vi tilbyder også træning, som ikke findes så mange andre steder, og som kun findes i enkelte fitnesskæder. 

I tilbyder forskellige træningsformer, men hvilken, mener du, egner sig bedst til mænd?
– Ud af de træningsformer, vi tilbyder hos Powerhouse Cph, er TRX klart den form, som henvender sig mest til mænd. TRX stammer fra USA og er blevet brugt i mange år af Navy Seals. Der er tale om effektiv og hård træning, der giver resultater hurtigt, og er et super godt supplement til de mange mænd, der cykler, løber og dyrker TRI eller træner op til Ironman.

Op at hænge

Op at hænge

Hvilke resultater tør I love?
– Idet vores træning bliver meget individuelt fokuseret, lover vi ret hurtige resultater, og hvis man er gæst hos os et par gange om ugen, vil man med garanti kunne se et resultat… 

For tiden huserer I på Østerbro – hvad er fremtidsplanerne?
– Vi har aldrig haft et ønske om at udvide vores studie eller at ekspandere, men man ved jo aldrig, hvad tiden bringer. Lige nu fokuserer vi på at gøre vores studie på Østerbro unikt. 

Reformer stund...

Reformer stund…

Udover et drønflot korpus, hvad giver motion så efter jeres mening?
– Motion er efter min mening ikke kun et spørgsmål og udseende… Naturligvis er det ikke dårligt, at man får en pæn og veltrænet krop, men for mig er det ligeså meget et spørgsmål om velvære: En stærk krop der kan klare min hverdag, et hovedet der bliver tømt for tanker og evt. bekymringer under træning, den energi som træning giver mig – energi til at leve dit liv jeg gerne vil.

Tre hurtige til Tor:

Hvor og med hvem har du sidst spist et mindeværdigt måltid?
– Jeg har netop været på Mallorca, som er et af mine favorit rejsemål i Europa sammen med min familie. Lige uden for hovedstaden Palma ligger et gammel nedlagt fort, som nu er lavet til et luksusresort. Her kan man spise i deres beachclub ude på vandet med udsigt over hele Palma-bugten og den magiske solnedgang.  Bestemt et besøg værd: www.caprocat.com

Hvad byder dit efterår på?
– Mit efterår byder faktisk på en masse rejseri, som bestemt ikke er dårligt. Jeg rejser til New York om et par uger og skal naturligvis nyde byen, men også teste lidt nyt træning og tendenser ud. I november afholder jeg en træningscamp på Club La Santa, hvor den står på træning og velvære i en uges tid. Og over jul og nytår smutter jeg en tur til den anden ende af verden og besøger New Zealand og Australien. Og så naturligvis en masse træning og oplevelser i Powerhouse Cph. Så et perfekt efterår vil jeg sige!

Tor Andersen himself Foto: Peter Norby

Tor Andersen himself
Foto: Peter Norby

Hvad drømmer du om for tiden?
– Lige nu drømmer jeg helt basalt om en døgn med flere timer. Der er så mange ting, jeg gerne vil, og så meget jeg har lyst til, men døgnets “kun” 24 timer sætter en begrænsning på det. Så jeg drømmer om lidt mere tid til at fordybe mig i alle de spændende projekter, jeg har gang i.

 

Besøg Powerhouse Cph her

Flex løs på My Pleasures Facebook-side her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.