Home EkviperingKluns Ulrich Thomsen fortsætter som dressmand hos Matinique

Ulrich Thomsen fortsætter som dressmand hos Matinique

by Nicolai Klingenberg

Der er egentlig ikke så meget nyt under solen, for Ulrich Thomsen har været model og kampagne-persona for Matinique en gang før. Og når nu den kombination fungerer aldeles udmærket – hvis du spørger mig – så kan man lige så godt fortsætte. Og det har man valgt at gøre – denne gang får du dog også en video og en Q&A. Det handler også om bryster og en knallert.

Mine damer og herrer: Ulrich Thomsen

Mine damer og herrer: Ulrich Thomsen

Videoen? Den snupper vi lige på og hårdt. Tryk på play – og bliv klogere på Ulle.

Jeg kan dog ikke tage æren for hverken spørgsmål eller video, men det skal ikke forhindre mig i at bringe nedenstående Q&A videre, som jeg har fået fingre i. Og lov til at bruge.

Som barn ville jeg gerne være”¦ badmintonspiller. Jeg spillede badminton, da jeg var omkring 10 eller 12 år gammel. Men så fik jeg en knallert, og pigerne begyndte at få bryster, så jeg fik travlt med at jagte det i stedet. I gymnasiet ville jeg være skuespiller, selvom jeg var 26, da jeg blev optaget på Statens Teaterskole.

Hvis jeg ikke var skuespiller, ville jeg gerne være”¦ kunstmaler. Jeg maler portrætter i olie. Jeg udstiller ikke. Det er personligt. Og jeg kan godt lide, at der ikke er nogen, der blander sig. Det er bare mig. Min stil er impressionistisk, rå. Jeg er lidt sjusket omkring det.

Uldent

Tre lag og Thomsen

Hvis jeg har tid tilovers”¦ maler jeg! Og hvis jeg er inde i en periode med meget arbejde, laver jeg absolut ingenting. Jeg skriver også – og jeg har instrueret en film.

Clean & casual

Et flot sæt

Øjeblikket der forandrede mit liv for altid”¦ var da jeg fandt ud af, jeg ville være skuespiller. Det var min fremtid. Jeg vidste, det var det, jeg ville lave, og efter at have lavet noget amatørarbejde fandt jeg ud af, jeg var god til det. Jeg kæmpede ikke med, hvad jeg ville lave, når jeg blev voksen. Det var det. Det var et definerende øjeblik for mig.

Skudt i København i øvrigt

Skudt i København i øvrigt

Når jeg kigger mig i spejlet, ser jeg”¦ en fyr der er ved at blive ældre. Jeg er lige fyldt 50.

Du skulle ikke tro det, men jeg er god til”¦ jeg er sjov. Folk tror, jeg er så alvorlig.

Briller og jakkesæt

Briller og jakkesæt

Du skulle ikke tro det, men jeg er ikke god til”¦ jeg er rimelig god til mange ting, men jeg ved ikke en skid om kemi. Jeg kan lægge rør ind, ordne vinduer og lægge fliser. Jeg er handyman. Når folk ser mine malerier, vil de nok synes, jeg er skidedårlig til det. Jeg ville gerne være en bedre maler og skuespiller.

Jeg kører”¦ bil. En Audi Q5.

Og så kan han faktisk være sjov

Og så kan han faktisk være sjov

Som en servicemeddelelse kan jeg oplyse, at Matinique blev stiftet for 41 år siden af Niels Martinsen. Brandet går efter den urbane mand, som har hang til sammenstætte det formelle med lidt casualt. Der designes fire kollektioner om året, som sælger i 17 lande. Designerne hedder Lotte Boysen Goldschmidt og Jan Oliver Booth, og du kan se meget mere på www.matinique.com

Det er i øvrigt 20 år siden, at Ulrich Thomsen debuterede. Det skete i filmen Nattevagten. Den husker jeg i øvrigt som en virkelig god film.

Følg med på Facebook

 

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk