Home Ure Vind et af de første Swatch Sistem51 ure i Danmark

Vind et af de første Swatch Sistem51 ure i Danmark

by Nicolai Klingenberg

Måske husker du den nylige skrivelse om det nok så revolutionerende ur fra Swatch? Alle tiders. Ellers skal jeg gøre det kort: Firmaet har netop lanceret et mekanisk ur med inhouse værk, som koster under 1.000 kroner. My Pleasure og Swatch fejrer nyheden, og du kan blive en af de fem, der vinder et Swatch Sistem51.

Det er sådan et sæt, du kan vinde

Det er sådan et sæt, du kan vinde

Jeg har ladet mig fortælle, at enkelte forhandlere har fået et enkelt eller i hvert fald få eksemplarer til deres forretninger, men der er langt fra løjer på lager. Faktisk er der en sending på vej fra de schweiziske breddegrader, og det er ud af dette parti, du kan være heldig at vinde et eksemplar af Swatch Sistem51. Dermed kan du og dit håndled være blandt de første, der kan flashe det herlige ur. Nå ja – det kan jo være, du allerede har erhvervet dig et på en udenlandsrejse, men jeg tror, du i så fald er blandt de få.

Bagside og rotor

Bagside og rotor

Der er fem ure med en dertilhørende Swatch Chronology bog på højkant. I sidstnævnte – altså bogen og ikke højkanten – kan du læse et og andet om Swatch, som har været på banen i tre årtier.

Sistem51 Swatch-5

Skive og en del hår

Og i det fri.

Tårn og på armen

Tårn og på armen

All right – du har måske lyst til at deltage i konkurrencen? Du skal være så velkommen. Og det er ganske nemt at være med. Send et, to eller tre fotos, som har en relation til 1980’erne eller 1990’erne. Det kan være et festligt foto, et ur fra dengang, et barndomsminde eller et foto af et fotografi fra dengang (et smart fif er at bruge mobilen til at fotografere et gammelt foto, men undlad at bruge blitz – det kommer der ikke noget godt ud af).

Og med grøn baggrund

Og med grøn baggrund

Du kan deltage til og med den 25. september, og du sender dine fotos til nk@my-pleasure.dk – skriv Swatch i emnefeltet.

Stil dit ur på My Pleasures Facebook side her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk