Home Automobiler Car2Go – fem fifs til brug af vognen

Car2Go – fem fifs til brug af vognen

by Nicolai Klingenberg

Ved du hvad? I dag skal du have en omgang fifs til det nye delebils koncept, som vi tidligere er blevet gjort klogere på. Senere? Der vil jeg med stor sandsynlighed sætte mig bag rettet i en Smart, for jeg har oprettet mig som bruger. Jeg har dog ikke været på hjul endnu, men du får gode bud på, hvad der kunne lade sig give sig med det nye kørekoncept. Det handler på sin vis om frihed.

Hej hej lille bil.

Hej hej lille bil.

Søndagsbilisten
Et tip til en søndagsseværdighed? Så gerne. Spring i en vogn, og kør mod Frederiksberg. Det Biovidenskabelige Fakultets Have på Bulowsvej er en oplagt mulighed for en gåtur. Jeg vil æde min gamle hattehylde på, at du kan finde planter og andre løjer, du ikke kendte til. Tag nu bare abetræet for eksempel. Medbring gerne termokande med noget lunt.

Der er altså smukt i den have

Der er altså smukt i den have

Spare-Franz
Jeg har erfaret, at det kan koste 80 kroner at få bragt mad ud. Det er i overkanten, hvis du spørger mig. Man kan selvfølgelig selv hente løjerne, men regner det, er turen knapt så festlig til fods. Er der en Car2Go slæde ledig i nærheden, så kan du gøre det, uden at tøjet bliver vådt,  uden at maden bliver kold og billigere end udbringning.

Take-away.

Take-away.

I luften
Jeg bor et stykke vej fra en Metrostation. Og jeg bruger gerne Metroen, når jeg skal til lufthavnen. Til gengæld er jeg ikke udpræget begejstret for af at trave gaderne tynde med min bagage. Spring i en af vognene, medbring bagagen og parker i nær afstand til den offentlig transport. Husk dog, at du bør pakket let, da bilen ikke rummer bagage til en emigrering eller fire ugers ferie.

Fra vejen til luften.

Fra vejen til luften.

Den oplagte
Snup et frokostmøde, og slip for at betale parkering. Det er der nemlig med i prisen, så længe du holder lovligt og på offentlige steder i København. Svært at finde parkering i København? Ganske givet. Men det er nemmere med den lille slæde. Hvor skal du spise? Hvad med at prøve den mere eller mindre nyankomne tatar, som Madklubben Steak har i spil. Velbekomme.

 

Tatar. Og fritter.

Tatar. Og fritter.

Taxa hjem
Hvis du har for vane at snuppe din egen bil eller tage det offentlige, når du for eksempel skal til middag hos et par venner i den anden ende af byen (byen er altså i Købehavn for dette tilfælde), så kunne du jo snuppe en Car2Go. Medbring vært- eller værtindegave i bagagerummet, kør til destinationen, tjek ud, fest løs og tag en taxa hjem.

Taza...?

Taza…?

 Car2Go inviterer til Facebook dialog her

My Pleasure er her

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk